Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ożarowskie Lwy Fantasy Wisła
4-3-3 Tactiek 1taktyka
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
55.3 gemiddelde waardering 44.3
uitstekend Schieten matig
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Käufl bereikt de bal nog maar net als eerste. Käufl geeft een lange en hoge pass. Apeland kopt de bal weg. Trifu is nu in balbezit. Trifu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Marrentinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lokman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 44%, Fantasy Wisła 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ożarowskie Lwy - Fantasy Wisła 0:0

49e minuut.
Stamatis probeert de bal met de borst te controleren. Apeland verovert de bal door een tackle van achteren. Filisiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apeland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lebrato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lokman rent richting de bal. Pennacini met een sublieme pass. Lokman speelt de bal door. Issel is nu in balbezit. Issel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Sürmeli trapt de bal weg. Apeland kopt de bal weg. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Fantasy Wisła 1:0

57e minuut.
Guzmán passt de bal met de wreef. Apeland is nu in balbezit. Apeland passt de bal in één keer door. Trifu is nu in balbezit. Trifu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Sürmeli trapt de bal weg. Apeland kopt de bal weg. Trifu is nu in balbezit. Trifu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Loorits verovert de bal door een tackle van achteren. Pennacini is nu in balbezit. Pennacini haalt uit met een fantastische trap. Carrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Loorits geeft een hoge lob. Daar is Käufl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebrato speelt de bal door. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu onderschept slim de pass. Trifu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Fantasy Wisła 2:0

65e minuut.
Apeland probeert naar een medespeler te passen. Trifu is nu in balbezit. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu onderschept slim de pass. Trifu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trifu rent richting de bal. Trifu haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šifalda komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu passt de bal zonder na te denken. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel. Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Fantasy Wisła 3:0

69e minuut.
Slyusar verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar met een sublieme pass. Lebrato speelt de bal door. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga draait met de bal, schiet en ... Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Filisiński geeft een lange en hoge pass. Loorits rent richting de bal. Lokman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lokman krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Lebrato kopt de bal weg. Flaga heeft problemen om de bal te vangen. Šifalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga onderschept slim de pass. Flaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Fantasy Wisła 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 34%, Fantasy Wisła 66%.
Ożarowskie Lwy - Fantasy Wisła 4:0