Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantasy Wisła Ożarowskie Lwy
1taktyka Tactiek 4-3-3
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 28
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.8 gemiddelde waardering 50
average Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
Lebrato passt de bal met de wreef. Apeland is nu in balbezit. Apeland passt de bal met de wreef. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filisiński geeft een lange en hoge pass. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apeland is nu in balbezit. Apeland draait met de bal, schiet en ... Sürmeli bokst de bal weg.

14e minuut.
Käufl kopt de bal weg. Puljic is nu in balbezit. Puljic geeft een lange en hoge pass. Flaga rent richting de bal. Flaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arizanović rent richting de bal. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Ożarowskie Lwy 0:1

19e minuut.
Amsterdamski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flaga met een snelle inworp. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lebrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski begaat een overtreding. Lebrato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lebrato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arizanović springt en kopt de bal. Sürmeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lebrato met de inworp. Flaga is nu in balbezit. Käufl maakt een afschuwelijke overtreding. Käufl krijgt een gele kaart. Flaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lebrato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho begaat een overtreding. Trifu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lebrato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flaga is nu in balbezit. Flaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Ożarowskie Lwy 0:2

31e minuut.
Amsterdamski verovert de bal door een tackle van achteren. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Arizanović rent richting de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lebrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán is nu in balbezit. Lebrato probeert naar een medespeler te passen. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga schiet op doel. Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Flaga rent richting de bal. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Flaga rent richting de bal. Käufl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lebrato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel. Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Ożarowskie Lwy 0:3

41e minuut.
Pennacini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stamatis de bal. Stamatis passt de bal zonder na te denken. Filisiński heeft problemen om de bal te vangen. Trifu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 69%, Ożarowskie Lwy 31%.
Fantasy Wisła - Ożarowskie Lwy 0:3

47e minuut.
Puljic geeft de bal voor. Flaga rent richting de bal. Flaga met een sublieme pass. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Ożarowskie Lwy 0:4

56e minuut.
Apeland passt de bal in één keer door. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Trifu rent richting de bal. Trifu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Daar is Flaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käufl rent richting de bal. Flaga onderschept slim de pass. Flaga haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Lokman komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Puljic probeert naar een medespeler te passen. Lebrato rent richting de bal. Lebrato passt de bal zonder na te denken. Flaga is nu in balbezit. Flaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Ożarowskie Lwy 0:5

65e minuut.
Šifalda komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Puljic bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljic passt de bal zonder na te denken. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga draait met de bal, schiet en ... Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Ożarowskie Lwy 0:6

77e minuut.
Amsterdamski geeft de bal voor. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel. Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trifu is nu in balbezit. Trifu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Ożarowskie Lwy 0:7

81e minuut.
Apeland passt de bal in één keer door. Trifu is nu in balbezit. Trifu met een sublieme pass. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel. Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Apeland probeert naar een medespeler te passen. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trifu neemt de hoekschop. Arizanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal in één keer door. Lebrato geeft een lange en hoge pass. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Apeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Apeland geeft een hoge lob. Filisiński onderschept slim de pass. Trifu is nu in balbezit. Trifu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Filisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trifu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arizanović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 68%, Ożarowskie Lwy 32%.
Fantasy Wisła - Ożarowskie Lwy 0:7