Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stary KS Marudy
OFE Tactiek 352
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 41.1
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Szustecki rent richting de bal. Szustecki passt de bal in één keer door. Wilk met een sublieme pass. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Saygın geeft de bal voor. Pro kopt de bal weg. Wilk probeert de bal met de borst te controleren. Wilk geeft een hoge lob. Mendieta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hamikyan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Uzarski de bal onder controle te krijgen. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương geeft de bal voor. Mendieta springt en kopt de bal. Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Grande met een sublieme pass. Wilk is nu in balbezit. Wilk met een sublieme pass. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Bajski bokst de bal weg. Caruzzo kopt de bal weg. Szustecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szustecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sobieniecki passt de bal in één keer door. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grande zijn tegenspeler op de grond. Grande krijgt een gele kaart. Nam Phương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zajda wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grande is nu in balbezit. Grande met een sublieme pass. Sanz rent richting de bal. Sanz schiet op doel. Khánh Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rzeczkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szustecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajda rent richting de bal. Zajda geeft de bal voor. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Mendieta rent richting de bal. Nam Phương is nu in balbezit. Mendieta rent richting de bal. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

24e minuut.
Nam Phương rent richting de bal. Mendieta rent richting de bal. Nam Phương rent richting de bal. Mendieta is nu in balbezit. Klungelig pakt Nam Phương de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mendieta rent richting de bal. Mendieta passt de bal in één keer door. Rzeczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Marudy 1:0

26e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk geeft een lange en hoge pass. Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Marudy 2:0

30e minuut.
Nurmivaara is nu in balbezit. Sobieniecki speelt de bal door. Wilk met een sublieme pass. Daar is Nam Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Phương schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Wilk de bal. Uzarski is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk geeft de bal voor. Mendieta krijgt zijn hoofd ertegen. Bajski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 39%, Marudy 61%.
Stary KS - Marudy 2:0

53e minuut.
Klungelig pakt Saygın de bal. Saygın geeft de bal voor. Nam Phương kopt de bal weg. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki probeert naar een medespeler te passen. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Marudy 3:0

68e minuut.
Nam Phương kopt de bal weg. Mendieta is nu in balbezit. Klungelig pakt Mendieta de bal. Mendieta schiet op doel. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Marudy 4:0

71e minuut.
Szustecki geeft een lange en hoge pass. Bajski speelt de bal door. Hamikyan geeft een lange en hoge pass. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Nurmivaara controleert de bal met de borst. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk geeft een hoge lob. Mendieta springt en kopt de bal. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Marudy 5:0

78e minuut.
Nam Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Pro rent richting de bal. Sobieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieniecki geeft de bal voor. Mendieta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Inworp. Wilk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajda geeft de bal voor. Mendieta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Wilk passt de bal zonder na te denken. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki speelt de bal door. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta schiet op doel. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Marudy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 35%, Marudy 65%.
Stary KS - Marudy 6:0