Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marudy Stary KS
352 Tactiek OFE
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 55.7
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Mendieta is nu in balbezit. Mendieta probeert naar een medespeler te passen. Sobieniecki probeert naar een medespeler te passen. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương schiet op doel. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande geeft de bal voor. Khánh Giang probeert naar een medespeler te passen. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pro passt de bal zonder na te denken. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan geeft een hoge lob. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szojka onderschept slim de pass. Szustecki probeert naar een medespeler te passen. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:1

18e minuut.
Zajda onderschept slim de pass. Zajda passt de bal in één keer door. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương schiet op doel. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:2

21e minuut.
Daar is Nurmivaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieniecki is nu in balbezit. Sobieniecki probeert naar een medespeler te passen. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:3

29e minuut.
Sobieniecki kopt de bal weg. Rzeczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:4

31e minuut.
Wilk speelt de bal door. Sobieniecki probeert naar een medespeler te passen. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:5

35e minuut.
Wilk probeert naar een medespeler te passen. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương met een sublieme pass. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bajski trapt de bal weg van het doel. Szustecki kopt de bal weg. Caruzzo rent richting de bal. Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szustecki is nu in balbezit. Szustecki passt de bal met de wreef. Daar is Mendieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendieta schiet op doel. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 57%, Stary KS 43%.
Marudy - Stary KS 0:6

46e minuut.
Uzarski is nu in balbezit. Wilk rent richting de bal. Wilk geeft de bal voor. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Caruzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta schiet op doel. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Nurmivaara rent richting de bal. Nam Phương onderschept slim de pass. Nam Phương probeert naar een medespeler te passen. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương passt de bal in één keer door. Mendieta rent richting de bal. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Rzeczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:7

67e minuut.
Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Hamikyan controleert de bal met de borst. Hamikyan geeft de bal voor. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... Bajski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:8

73e minuut.
Szustecki geeft een lange en hoge pass. Wilk speelt de bal door. Rzeczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:9

84e minuut.
Pro passt de bal zonder na te denken. Sobieniecki is nu in balbezit. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Stary KS 0:10

85e minuut.
Seder is nu in balbezit. Seder met een sublieme pass. Klungelig pakt Tătaru de bal. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Uzarski de bal onder controle te krijgen. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 65%, Stary KS 35%.
Marudy - Stary KS 0:10