Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Białystok Kolejorz
mecz2 Tactiek atak
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten good
formidable Passen good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Genca met een sublieme pass. Szakácsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 1:0

14e minuut.
Genca speelt de bal door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie schiet op doel. Bucurică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 2:0

20e minuut.
Kuzera kopt de bal weg. Filozof is nu in balbezit. De Benedetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Benedetti krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Szakácsi geeft de bal voor. Velescu is nu in balbezit. Habilsoy begaat een overtreding. Habilsoy krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten speelt de bal door. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty draait met de bal, schiet en ... Godfrey bokst de bal weg.

35e minuut.
Genca rent richting de bal. MacRitchie is nu in balbezit. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 3:0

35e minuut.
Balogh komt het veld opgelopen. Krepsa komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Krepsa met een sublieme pass. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szakácsi ... Strafschop! Szakácsi krijgt een gele kaart. De Benedetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krepsa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bucurică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 42%, Kolejorz 58%.
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 4:0

48e minuut.
Szakácsi is nu in balbezit. Krepsa onderschept slim de pass. Krepsa passt de bal zonder na te denken. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Malcolm bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty verovert de bal door een tackle van achteren. Marty geeft een hoge lob. Joosten is nu in balbezit. Joosten draait met de bal, schiet en ... Godfrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Grzywiński passt de bal met de wreef. Krepsa is nu in balbezit. Krepsa passt de bal met de wreef. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. MacRitchie probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. Bucurică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 5:0

59e minuut.
Grzywiński passt de bal zonder na te denken. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Raniszewski zijn tegenspeler op de grond. Raniszewski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera passt de bal zonder na te denken. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Bucurică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 6:0

73e minuut.
Inworp. Gabrian met een snelle inworp. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft een lange en hoge pass. MacRitchie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kuzera speelt de bal door. Krepsa probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 7:0

84e minuut.
De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepsa rent richting de bal. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Bucurică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 8:0

86e minuut.
Klungelig pakt Zhicheng de bal. Escobar speelt de bal door. Gabrian geeft een hoge lob. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie schiet op doel. Bucurică bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 32%, Kolejorz 68%.
Jagiellonia Białystok - Kolejorz 8:0