Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BORUTA parszywa >11
3 Tactiek (5)(2)(3)
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.6 gemiddelde waardering 47.7
excellent Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa geeft een lange en hoge pass. Talenciak rent richting de bal. Talenciak geeft een hoge lob. Kalavanský springt en kopt de bal. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - parszywa >11 1:0

5e minuut.
Melisz probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fontora zal de hoekschop nemen. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Olszański passt de bal zonder na te denken. Retlewski rent richting de bal. Retlewski passt de bal in één keer door. Kalavanský is nu in balbezit. Kalavanský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hermelín is nu in balbezit. Fontora is nu in balbezit. Boligłowa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boligłowa krijgt een gele kaart. Fontora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hermelín zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Răileanu rent richting de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Potocki passt de bal met de wreef. Daar is Hermelín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermelín speelt de bal door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BORUTA - parszywa >11 1:1

45e minuut.
Olszański verovert de bal door een tackle van achteren. Olszański probeert naar een medespeler te passen. Retlewski speelt de bal door. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUTA 62%, parszywa >11 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BORUTA - parszywa >11 1:1

46e minuut.
Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu met een sublieme pass. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Răileanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boligłowa. Răileanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fontora met een snel genomen vrije trap. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Olszański passt de bal met de wreef. Talenciak probeert naar een medespeler te passen. Kalavanský rent richting de bal. Kalavanský haalt uit met een fantastische trap. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - parszywa >11 2:1

55e minuut.
Potocki probeert naar een medespeler te passen. Talenciak rent richting de bal. Talenciak speelt de bal door. Kalavanský is nu in balbezit. Kalavanský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - parszywa >11 3:1

58e minuut.
Mijal rent richting de bal. Bujor rent richting de bal. Mijal onderschept slim de pass. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Thurman probeert naar een medespeler te passen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een hoge lob. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fontora met een sublieme pass. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Melisz geeft een hoge lob. Muñoz kopt de bal weg. Mijal is nu in balbezit. Mijal geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Bujor is nu in balbezit. Bujor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Muñoz de bal onder controle te krijgen. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Răileanu rent richting de bal. Boligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Boligłowa geeft de bal voor. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUTA 62%, parszywa >11 38%.
BORUTA - parszywa >11 3:1