Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smugi KS Mazur 1946 Ełk
of 1 Tactiek MAZUR
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.1 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten very good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Bogacz probeert naar een medespeler te passen. Sirotin is nu in balbezit. Sirotin passt de bal in één keer door. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga schiet op doel. Sienkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Isakovich passt de bal met de wreef. Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz speelt de bal door. Šoć is nu in balbezit. Šoć haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Sirotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotin passt de bal zonder na te denken. Skwara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roşoga rent richting de bal. Roşoga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ourdouillie controleert de bal met de borst. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz probeert naar een medespeler te passen. Ikonowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk geeft de bal voor. Ikonowicz rent richting de bal. Ikonowicz haalt uit met een fantastische trap. Tarasov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - KS Mazur 1946 Ełk 1:0

20e minuut.
Jachacz is nu in balbezit. Jachacz speelt de bal door. Ikonowicz rent richting de bal. Ikonowicz haalt uit met een fantastische trap. Tarasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Skwara geeft een hoge lob. Krzyk is nu in balbezit. Krzyk passt de bal in één keer door. Ikonowicz is nu in balbezit. Ikonowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Suárez speelt de bal door. Sirotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotin passt de bal zonder na te denken. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoć draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Ulduz is nu in balbezit. Ulduz passt de bal zonder na te denken. Šoć is nu in balbezit. Šoć schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 53%, KS Mazur 1946 Ełk 47%.
Smugi - KS Mazur 1946 Ełk 1:0

50e minuut.
Ulduz passt de bal in één keer door. Jachacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isakovich. Isakovich krijgt een gele kaart.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andonyan met de inworp. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan geeft een lange en hoge pass. Kulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotin onderschept slim de pass. Sirotin passt de bal met de wreef. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu passt de bal in één keer door. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga rent richting de bal. Roşoga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Skwara is nu in balbezit. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoga passt de bal met de wreef. Sirotin is nu in balbezit. Sirotin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
López Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Gutiérrez geeft een hoge lob. Roşoga heeft problemen om de bal te vangen. Roşoga draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 34%, KS Mazur 1946 Ełk 66%.
Smugi - KS Mazur 1946 Ełk 1:0