Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.RUCH.CHORZóW Zamek JASTRZĄB
4-1-3-2 Tactiek taz
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Fauser geeft een hoge lob. Beta heeft problemen om de bal te vangen. Zərgərli rent richting de bal. Beta verovert de bal door een tackle van achteren. Beta haalt uit met een fantastische trap. Langiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Matev passt de bal in één keer door. Beta rent richting de bal. Zərgərli is nu in balbezit. Beta onderschept slim de pass. Beta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazgaj de bal onder controle te krijgen. Kolvidsson kopt de bal weg. Zərgərli rent richting de bal. Beta onderschept slim de pass. Beta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Vlatković met een snelle inworp. Kolvidsson probeert naar een medespeler te passen. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Niemimaa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ahvo is nu in balbezit. Ahvo passt de bal zonder na te denken. Beta is nu in balbezit. Beta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Beta is nu in balbezit. Zərgərli rent richting de bal. Beta onderschept slim de pass. Beta draait met de bal, schiet en ... Langiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Zamek JASTRZĄB 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 49%, Zamek JASTRZĄB 51%.
K.S.RUCH.CHORZóW - Zamek JASTRZĄB 1:0

46e minuut.
Tadej komt het veld opgelopen. Piquet komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Popiołek speelt de bal door. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj passt de bal in één keer door. Szigeti rent richting de bal. Szigeti draait met de bal, schiet en ... Piquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Matev speelt de bal door. Gobac met een sublieme pass. Siti heeft problemen om de bal te vangen. Gobac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tadej met een snelle inworp. Kolvidsson rent richting de bal. Kolvidsson passt de bal in één keer door. Beta is nu in balbezit. Beta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Niemimaa passt de bal met de wreef. Ahvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mazgaj krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Georgitsis geeft de bal voor. Szigeti rent richting de bal. Szigeti passt de bal zonder na te denken. Marydziński rent richting de bal. Marydziński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kolvidsson met een sublieme pass. Ahvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvo speelt de bal door. Beta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.RUCH.CHORZóW - Zamek JASTRZĄB 2:0

82e minuut.
Gobac probeert naar een medespeler te passen. Kolvidsson is nu in balbezit. Kolvidsson passt de bal zonder na te denken. Ahvo is nu in balbezit. Ahvo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kelk is nu in balbezit. Szigeti verovert de bal door een tackle van achteren. Szigeti passt de bal in één keer door. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Piquet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.RUCH.CHORZóW 52%, Zamek JASTRZĄB 48%.
K.S.RUCH.CHORZóW - Zamek JASTRZĄB 2:0