Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Diably Fc WARKA Team
anger Tactiek 442
36% Balbezit 64%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 49.9
solide Schieten solide
solide Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Rudawski geeft een lange en hoge pass. Frýdlantský probeert de bal met de borst te controleren. Haatainen rent richting de bal. Frýdlantský verovert de bal door een tackle van achteren. Frýdlantský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Frýdlantský geeft een lange en hoge pass. bin Darwish met een sublieme pass. Daar is Titmos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Titmos schiet op doel. Izdebski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - Fc WARKA Team 1:0

8e minuut.
Görner is nu in balbezit. Görner passt de bal zonder na te denken. Capek speelt de bal door. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. Misiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Haatainen verovert de bal door een tackle van achteren. Haatainen speelt de bal door. bin Darwish geeft een hoge lob. Szarmach probeert de bal met de borst te controleren. Szarmach haalt uit met een fantastische trap. Izdebski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - Fc WARKA Team 2:0

14e minuut.
Frýdlantský passt de bal met de wreef. Króliczyński geeft een lange en hoge pass. Capek is nu in balbezit. Capek schiet op doel. Misiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Misiak speelt de bal door. Glotov kopt de bal weg. bin Darwish geeft een hoge lob. Titmos is nu in balbezit. Titmos haalt uit met een fantastische trap. Izdebski bokst de bal weg.

29e minuut.
Frnka passt de bal met de wreef. Görner bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Görner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Görner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Effendy is nu in balbezit. Effendy passt de bal zonder na te denken. Frnka met een sublieme pass. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Króliczyński passt de bal met de wreef. Cutiño probeert naar een medespeler te passen. Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach haalt uit met een fantastische trap. Izdebski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - Fc WARKA Team 3:0

38e minuut.
Görner met een sublieme pass. Daar is Titmos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Titmos geeft een hoge lob. Szarmach probeert de bal met de borst te controleren. Szarmach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diably 55%, Fc WARKA Team 45%.
Czarne Diably - Fc WARKA Team 3:0

54e minuut.
bin Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Darwish probeert naar een medespeler te passen. Koskinen is nu in balbezit. Koskinen schiet op doel. Izdebski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Titmos is nu in balbezit. Titmos speelt de bal door. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach draait met de bal, schiet en ... Izdebski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Görner geeft een lange en hoge pass. Króliczyński kopt de bal weg. Frnka speelt de bal door. Klungelig pakt Frýdlantský de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
bin Darwish met een snelle inworp. Moceanu rent richting de bal. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Szarmach heeft problemen om de bal te vangen. Szarmach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
bin Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. bin Darwish passt de bal in één keer door. Titmos probeert naar een medespeler te passen. Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Frnka rent richting de bal. Frnka passt de bal in één keer door. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński geeft een lange en hoge pass. Capek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diably 71%, Fc WARKA Team 29%.
Czarne Diably - Fc WARKA Team 3:0