Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc po nalewce2 deltA Skarzysko
Normal Tactiek raf 1
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 39.2
goed Schieten redelijk
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Krusiński geeft een hoge lob. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz draait met de bal, schiet en ... Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - deltA Skarzysko 0:1

4e minuut.
Tenor met een snelle inworp. Dunev geeft de bal voor. Klungelig pakt Więckowski de bal. Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pohjansalo is nu in balbezit. Wałeczek is nu in balbezit. Pohjansalo onderschept slim de pass. Torrisi rent richting de bal. Torrisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ochucki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Semrau komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Kwaśniak met een sublieme pass. Okruta rent richting de bal. Okruta passt de bal met de wreef. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau draait met de bal, schiet en ... Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Wisiński kopt de bal weg. Bonannini geeft de bal voor. Więckowski probeert de bal met de borst te controleren. Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo draait met de bal, schiet en ... Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Więckowski passt de bal met de wreef. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torrisi. Wisiński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wisiński kan niet meer verder spelen. Tomborowski komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Dunev geeft een lange en hoge pass. Wałeczek heeft problemen om de bal te vangen. Veznik met een sublieme pass. Torrisi is nu in balbezit. Torrisi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce2 53%, deltA Skarzysko 47%.
Fc po nalewce2 - deltA Skarzysko 0:1

54e minuut.
Garðarsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świątek. Garðarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świątek speelt de bal door. Bonannini met een snel genomen vrije trap. Pohjansalo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kwaśniak probeert naar een medespeler te passen. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta probeert naar een medespeler te passen. Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Veznik met een sublieme pass. Pohjansalo rent richting de bal. Kraj verovert de bal door een tackle van achteren. Torrisi verovert de bal door een tackle van achteren. Torrisi draait met de bal, schiet en ... Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Burliga speelt de bal door. Daar is Torrisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrisi speelt de bal door. Pohjansalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjansalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pilarz geeft een hoge lob. Garðarsson heeft problemen om de bal te vangen. Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek schiet op doel. Klungelig pakt Garðarsson de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński met een sublieme pass. Świątek is nu in balbezit. Świątek draait met de bal, schiet en ... Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - deltA Skarzysko 0:2

88e minuut.
Więckowski geeft een hoge lob. Świątek rent richting de bal. Świątek heeft problemen om de bal te vangen. Świątek draait met de bal, schiet en ... Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce2 - deltA Skarzysko 0:3

89e minuut.
Torrisi probeert naar een medespeler te passen. Pohjansalo is nu in balbezit. Świątek onderschept slim de pass. Świątek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce2 51%, deltA Skarzysko 49%.
Fc po nalewce2 - deltA Skarzysko 0:3