Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Diably K.S.RUCH.CHORZóW
anger Tactiek 4-1-3-2
33% Balbezit 67%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 49.6
adequate Schieten solid
solid Passen solid
average Verdedigen solid


7e minuut.
Tadej haalt uit met een fantastische trap. Misiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pol kopt de bal weg. Fauser probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
bin Darwish is nu in balbezit. Kapucha geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert bin Darwish de bal onder controle te krijgen. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel. Misiak bokst de bal weg. Paal!

25e minuut.
Dinçtürk probeert naar een medespeler te passen. Tadej rent richting de bal. Tadej geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. Misiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kapucha geeft een lange en hoge pass. Cutiño kopt de bal weg. Haatainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej verovert de bal door een tackle van achteren. Tadej draait met de bal, schiet en ... Misiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pudlik passt de bal in één keer door. Deaconescu rent richting de bal. Cutiño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cutiño krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Deaconescu speelt de bal door. Kapucha rent richting de bal. Kapucha passt de bal met de wreef. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oldofredi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - K.S.RUCH.CHORZóW 0:1

45e minuut.
Potasznik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diably 69%, K.S.RUCH.CHORZóW 31%.
Czarne Diably - K.S.RUCH.CHORZóW 0:1

59e minuut.
Haatainen controleert de bal met de borst. Aloupogiannis rent richting de bal. Haatainen begaat een overtreding. Haatainen krijgt een gele kaart. Aloupogiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fauser neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Kapucha rent richting de bal. Kapucha passt de bal in één keer door. Haatainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej verovert de bal door een tackle van achteren. Tadej draait met de bal, schiet en ... Misiak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diably 71%, K.S.RUCH.CHORZóW 29%.
Czarne Diably - K.S.RUCH.CHORZóW 0:1