Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ET Iniaos Fc po nalewce2
To me op Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 37.4
solide Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Aavik is nu in balbezit. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić passt de bal zonder na te denken. Ruz is nu in balbezit. Ruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Marčetić rent richting de bal. Marčetić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aavik de bal. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik onderschept slim de pass. Aavik schiet op doel. Michnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Fc po nalewce2 1:0

7e minuut.
Marčetić probeert naar een medespeler te passen. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aavik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aavik komt bij de bal en schiet. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Marčetić speelt de bal door. Ruz rent richting de bal. Ruz passt de bal met de wreef. Marčetić rent richting de bal. Marčetić draait met de bal, schiet en ... Michnikowski bokst de bal weg.

12e minuut.
Mniś passt de bal in één keer door. Aavik is nu in balbezit. Aavik passt de bal in één keer door. Ruz heeft problemen om de bal te vangen. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Fc po nalewce2 2:0

17e minuut.
Mniś kopt de bal weg. Aavik is nu in balbezit. Bonannini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonannini krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Aavik met een sublieme pass. Daar is Deshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić schiet op doel. Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Fc po nalewce2 3:0

34e minuut.
Bonannini rent richting de bal. Marčetić onderschept slim de pass. Marčetić probeert naar een medespeler te passen. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Garðarsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mniś met een snelle inworp. Aavik rent richting de bal. Aavik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michnikowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 31%, Fc po nalewce2 69%.
ET Iniaos - Fc po nalewce2 3:0

56e minuut.
Klungelig pakt Tenor de bal. Aavik rent richting de bal. Garðarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aavik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marčetić neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Fc po nalewce2 4:0

61e minuut.
Deshan met een sublieme pass. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić passt de bal in één keer door. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Obadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obadović met een sublieme pass. Mniś heeft problemen om de bal te vangen. Mniś geeft een hoge lob. Marčetić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Fc po nalewce2 5:0

71e minuut.
Marčetić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bury is nu in balbezit. Bury geeft de bal voor. Aavik heeft problemen om de bal te vangen. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Marčetić onderschept slim de pass. Marčetić met een sublieme pass. Aavik is nu in balbezit. Aavik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garðarsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - Fc po nalewce2 6:0

75e minuut.
Deshan is nu in balbezit. Deshan geeft de bal voor. Sputnik probeert de bal aan de voet te houden. Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 46%, Fc po nalewce2 54%.
ET Iniaos - Fc po nalewce2 6:0