Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Diably Fc po nalewce2
anger Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 36.7
goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Dunev geeft de bal voor. Klungelig pakt Moceanu de bal. Moceanu met een sublieme pass. Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cutiño passt de bal in één keer door. Titmos is nu in balbezit. Titmos speelt de bal door. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - Fc po nalewce2 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Florescu de bal. Florescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Pudlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjansalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjansalo schiet op doel. Misiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dunev geeft een lange en hoge pass. Misiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pohjansalo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarne Diably - Fc po nalewce2 1:1

24e minuut.
Deshan geeft een hoge lob. Moceanu met een sublieme pass. Daar is Pudlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjansalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjansalo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Torrisi probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Carballo met de inworp. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño geeft een hoge lob. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Titmos rent richting de bal. Titmos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - Fc po nalewce2 2:1

35e minuut.
Haatainen verovert de bal door een tackle van achteren. Haatainen geeft de bal voor. Titmos rent richting de bal. Titmos haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - Fc po nalewce2 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diably 50%, Fc po nalewce2 50%.
Czarne Diably - Fc po nalewce2 3:1

53e minuut.
Bonannini kopt de bal weg. Haatainen heeft problemen om de bal te vangen. Torrisi verovert de bal door een tackle van achteren. Torrisi passt de bal in één keer door. Dunev geeft een hoge lob. Misiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pohjansalo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Florescu geeft de bal voor. Veznik is nu in balbezit. Veznik geeft de bal voor. Pohjansalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjansalo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Deshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshan geeft de bal voor. Moceanu rent richting de bal. Torrisi onderschept slim de pass. Torrisi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Haatainen geeft een hoge lob. Deshan rent richting de bal. Titmos onderschept slim de pass. Titmos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - Fc po nalewce2 4:1

75e minuut.
Veznik probeert de bal aan de voet te houden. Szarmach probeert naar een medespeler te passen. Titmos heeft problemen om de bal te vangen. Titmos draait met de bal, schiet en ... Deshan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diably - Fc po nalewce2 5:1

77e minuut.
Pohjansalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Figlis komt het veld opgelopen. López Carballo met een snelle inworp. Moceanu probeert naar een medespeler te passen. Titmos is nu in balbezit. Titmos schiet op doel. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
López Carballo neemt de hoekschop. Garðarsson heeft problemen om de bal te vangen. Szarmach rent richting de bal. Szarmach draait met de bal, schiet en ... Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Haatainen is nu in balbezit. Torrisi verovert de bal door een tackle van achteren. Torrisi speelt de bal door. Florescu geeft een hoge lob. Torrisi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diably 62%, Fc po nalewce2 38%.
Czarne Diably - Fc po nalewce2 5:1