Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamek JASTRZĄB deltA Skarzysko
taz Tactiek raf 1
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 41.3
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazgaj met een snelle inworp. Popiołek is nu in balbezit. Popiołek geeft een lange en hoge pass. Ivansuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Mazgaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazgaj met een sublieme pass. Frusina rent richting de bal. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc draait met de bal, schiet en ... Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta met een sublieme pass. Pilarz rent richting de bal. Pilarz schiet op doel. Kobusinski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marydziński met de inworp. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - deltA Skarzysko 1:0

45e minuut.
Ochucki rent richting de bal. Popiołek onderschept slim de pass. Popiołek passt de bal zonder na te denken. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 37%, deltA Skarzysko 63%.
Zamek JASTRZĄB - deltA Skarzysko 1:0

46e minuut.
Ochucki passt de bal met de wreef. Świątek rent richting de bal. Marydziński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marydziński krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Marydziński rent richting de bal. Marydziński speelt de bal door. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - deltA Skarzysko 2:0

55e minuut.
Kobusinski speelt de bal door. Klungelig pakt Zərgərli de bal. Vopravil speelt de bal door. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Kwaśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazgaj speelt de bal door. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ... Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - deltA Skarzysko 3:0

71e minuut.
Więckowski verovert de bal door een tackle van achteren. Popiołek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwaśniak. Kwaśniak krijgt een gele kaart. Popiołek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Popiołek kan niet meer verder spelen. Rakov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ivansuc rent richting de bal. Georgitsis met een sublieme pass. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - deltA Skarzysko 4:0

79e minuut.
Więckowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marydziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivansuc kan de bal niet met de borst controleren. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Vopravil passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Georgitsis de bal. Georgitsis speelt de bal door. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zərgərli probeert naar een medespeler te passen. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 35%, deltA Skarzysko 65%.
Zamek JASTRZĄB - deltA Skarzysko 4:0