Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia jechanka
LUDO Tactiek 532to442
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten very good
adequate Passen solid
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Ömeroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Guerra onderschept slim de pass. Guerra passt de bal met de wreef. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft een lange en hoge pass. Eşli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Utina passt de bal in één keer door. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Utina onderschept slim de pass. Utina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Żegocki geeft een hoge lob. Bártfai rent richting de bal. Kocanda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocanda krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kodaz geeft een lange en hoge pass. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai onderschept slim de pass. Kocanda verovert de bal door een tackle van achteren. Kocanda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sierny geeft de bal voor. Żegocki heeft problemen om de bal te vangen. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - jechanka 0:1

26e minuut.
Piechniczek geeft de bal voor. Zubiri kopt de bal weg. Ömeroğlu rent richting de bal. Ömeroğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Piechniczek passt de bal met de wreef. Sierny rent richting de bal. Sierny passt de bal met de wreef. Ömeroğlu rent richting de bal. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Staňo is nu in balbezit. Staňo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pečiulionis de bal. Staňo rent richting de bal. Staňo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan geeft de bal voor. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocanda schiet op doel. Isenmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Isenmann trapt de bal weg van het doel. Staňo kopt de bal weg. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 64%, jechanka 36%.
LZS Dzierżążnia - jechanka 0:1

50e minuut.
Daar is Bártfai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocanda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vangov. Kocanda raakt geblesseerd tijdens het duel. Utina komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kodaz is nu in balbezit. Ömeroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ömeroğlu met een sublieme pass. Zubiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny met een sublieme pass. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - jechanka 0:2

64e minuut.
Zubiri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arifov komt het veld opgelopen. Ömeroğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Eşli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - jechanka 0:3

65e minuut.
Sierny geeft een lange en hoge pass. Eşli met een sublieme pass. Piechniczek rent richting de bal. Bras onderschept slim de pass. Bras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Isenmann trapt de bal weg. Carvalho kopt de bal weg. Utina rent richting de bal. Utina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - jechanka 1:3

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Guerra de bal onder controle te krijgen. Bras is nu in balbezit. Staňo onderschept slim de pass. Staňo geeft een hoge lob. Ömeroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Utina onderschept slim de pass. Utina haalt uit met een fantastische trap. Isenmann probeert naar een medespeler te passen. Staňo controleert de bal met de borst. Staňo geeft een hoge lob. Eşli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Sierny kopt de bal weg. Piechniczek heeft problemen om de bal te vangen. Piechniczek probeert naar een medespeler te passen. Ömeroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap. Eşli bokst de bal weg.

81e minuut.
Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski passt de bal met de wreef. Ömeroğlu rent richting de bal. Daar is Ömeroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ömeroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Utina verovert de bal door een tackle van achteren. Utina probeert naar een medespeler te passen. Kocanda heeft problemen om de bal te vangen. Kocanda draait met de bal, schiet en ... Isenmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 61%, jechanka 39%.
LZS Dzierżążnia - jechanka 1:3