Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM DYMONA 1910 RTS Widzew Łódź
StartowA Tactiek 442
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 33.2
matig Schieten redelijk
matig Passen slecht
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fabisiak trapt de bal weg van het doel. Caetano kopt de bal weg. Costanzo heeft problemen om de bal te vangen. Costanzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Nanni kopt de bal weg. Caetano is nu in balbezit. Badana maakt een afschuwelijke overtreding. Caetano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Ngọc Huy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Heusch met de inworp. Costanzo rent richting de bal. Costanzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 51%, 1910 RTS Widzew Łódź 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM DYMONA - 1910 RTS Widzew Łódź 0:0

46e minuut.
Žamberský komt het veld opgelopen. Bryson komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bryson geeft een hoge lob. Dongguo rent richting de bal. Dongguo met een sublieme pass. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Dogo trapt de bal weg. Caetano speelt de bal door. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fabisiak probeert de bal aan de voet te houden. Corda is nu in balbezit. Corda draait met de bal, schiet en ... Dogo bokst de bal weg.

74e minuut.
Baroncelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caetano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skonieczka maakt een afschuwelijke overtreding. Skonieczka krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rikić rent richting de bal. Rikić probeert naar een medespeler te passen. Frost rent richting de bal. Frost draait met de bal, schiet en ... Fabisiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Badana kopt de bal weg. Corda probeert de bal aan de voet te houden. Fabisiak rent richting de bal. Corda onderschept slim de pass. Corda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chinţoiu kopt de bal weg. Badana rent richting de bal. Badana geeft een hoge lob. Frost springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - 1910 RTS Widzew Łódź 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 31%, 1910 RTS Widzew Łódź 69%.
TEAM DYMONA - 1910 RTS Widzew Łódź 1:0