Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1910 RTS Widzew Łódź TEAM DYMONA
442 Tactiek StartowA
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 36.7
average Schieten adequate
poor Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Ficulle verovert de bal door een tackle van achteren. Caetano is nu in balbezit. Caetano met een sublieme pass. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Caetano probeert naar een medespeler te passen. Ficulle rent richting de bal. Nanni is nu in balbezit. Ficulle verovert de bal door een tackle van achteren. Ficulle geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Chinţoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halama geeft een hoge lob. Corda kopt de bal weg. Daar is Frost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Frost is nu in balbezit. Entkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Entkowski passt de bal met de wreef. Daar is Frost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frost haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Entkowski rent richting de bal. Corda rent richting de bal. Ficulle is nu in balbezit. Corda onderschept slim de pass. Corda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1910 RTS Widzew Łódź 57%, TEAM DYMONA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1910 RTS Widzew Łódź - TEAM DYMONA 0:0

46e minuut.
Žamberský komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Rikić met een snelle inworp. Badana geeft de bal voor. Frost springt en kopt de bal. Dogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - TEAM DYMONA 0:1

58e minuut.
Badana geeft een hoge lob. Corda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rikić de bal onder controle te krijgen. Frost rent richting de bal. Frost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nanni probeert de bal met de borst te controleren. Nanni probeert naar een medespeler te passen. Caetano heeft problemen om de bal te vangen. Badana is nu in balbezit. Badana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Frost is nu in balbezit. Vámosi verovert de bal door een tackle van achteren. Corda onderschept slim de pass. Corda draait met de bal, schiet en ... Dogo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bryson speelt de bal door. Entkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Entkowski passt de bal in één keer door. Corda is nu in balbezit. Corda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Badana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vámosi de bal. Corda is nu in balbezit. Corda schiet op doel. Dogo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - TEAM DYMONA 0:2

84e minuut.
Dongguo met een sublieme pass. Rikić is nu in balbezit. Rikić speelt de bal door. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda schiet op doel. Dogo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rikić neemt de hoekschop. Frost maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - TEAM DYMONA 0:3

88e minuut.
Chinţoiu geeft de bal voor. Daar is de Heusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1910 RTS Widzew Łódź 60%, TEAM DYMONA 40%.
1910 RTS Widzew Łódź - TEAM DYMONA 0:3