Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łanowianka LZS Dzierżążnia
1 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
El-Khadri met een snelle inworp. Zec is nu in balbezit. Zec passt de bal zonder na te denken. Daar is Nestorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nestorović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nestorović is nu in balbezit. Nestorović passt de bal in één keer door. Żegocki verovert de bal door een tackle van achteren. Stange rent richting de bal. Stange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - LZS Dzierżążnia 1:0

15e minuut.
Pawlusiak met een harde bal richting middenveld. Bolovan rent richting de bal. Bolovan passt de bal in één keer door. Duszak is nu in balbezit. Duszak schiet op doel. Kotfin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Zec passt de bal met de wreef. Daar is El-Khadri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Khadri geeft een hoge lob. Nestorović rent richting de bal. Nestorović schiet op doel. Pawlusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stange rent richting de bal. Stange haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kodaz speelt de bal door. Duszak heeft problemen om de bal te vangen. Murdzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murdzak krijgt een gele kaart. Duszak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Utina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nestorović schiet op doel. Pawlusiak met een sublieme pass. Zec kopt de bal weg. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Argote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argote probeert naar een medespeler te passen. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bras draait met de bal, schiet en ... Kotfin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łanowianka - LZS Dzierżążnia 1:1

40e minuut.
Villmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Villmann geeft de bal voor. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović draait met de bal, schiet en ... Pawlusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - LZS Dzierżążnia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łanowianka 44%, LZS Dzierżążnia 56%.
Łanowianka - LZS Dzierżążnia 2:1

47e minuut.
Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Utina verovert de bal door een tackle van achteren. Utina speelt de bal door. Argote bereikt de bal nog maar net als eerste. Argote geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Villmann verovert de bal door een tackle van achteren. Villmann geeft een hoge lob. Stange kopt de bal weg. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sanita bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanita passt de bal zonder na te denken. Żegocki onderschept slim de pass. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - LZS Dzierżążnia 3:1

63e minuut.
Duszak heeft problemen om de bal te vangen. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra speelt de bal door. Daar is Argote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zec geeft de bal voor. Pawlusiak bokst de bal weg.

80e minuut.
Bras heeft problemen om de bal te vangen. El-Khadri rent richting de bal. El-Khadri speelt de bal door. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec passt de bal in één keer door. Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łanowianka 43%, LZS Dzierżążnia 57%.
Łanowianka - LZS Dzierżążnia 3:1