Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1910 RTS Widzew Łódź Vectra TEAM
442 Tactiek Ligowa ver. 1
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.8 gemiddelde waardering 48.3
matig Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Ficulle rent richting de bal. Rabadán onderschept slim de pass. Rabadán speelt de bal door. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Vectra TEAM 0:1

6e minuut.
Daar is de Heusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabadán is nu in balbezit. Rabadán passt de bal met de wreef. Iglesias Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias Quintana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Prochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochowicz geeft een lange en hoge pass. Entkowski probeert de bal aan de voet te houden. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dogo trapt de bal weg. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty geeft een hoge lob. Iglesias Quintana is nu in balbezit. Iglesias Quintana haalt uit met een fantastische trap. Dogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Iglesias Quintana haalt uit met een fantastische trap. Vámosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pyskaty zal de hoekschop nemen. Talpăiute krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rabadán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabadán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabadán geeft de bal voor. Talpăiute krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak geeft een hoge lob. Pyskaty kopt de bal weg. Daar is Iglesias Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias Quintana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Vectra TEAM 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Caetano de bal. Caetano probeert naar een medespeler te passen. Iglesias Quintana is nu in balbezit. Iglesias Quintana schiet op doel. Dogo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Bochnia geeft een lange en hoge pass. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano begaat een overtreding. Villalba moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Villalba kan niet meer verder spelen. Prochowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iglesias Quintana is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Prochowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty geeft een hoge lob. Dogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Vectra TEAM 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1910 RTS Widzew Łódź 72%, Vectra TEAM 28%.
1910 RTS Widzew Łódź - Vectra TEAM 0:3

46e minuut.
Bryson komt het veld opgelopen. Žamberský komt het veld opgelopen.

50e minuut.
de Heusch passt de bal zonder na te denken. Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabadán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rabadán krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambeli is nu in balbezit. Costanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pyskaty met de inworp. Prochowicz is nu in balbezit. Prochowicz speelt de bal door. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dogo met een harde bal richting middenveld. Caetano kopt de bal weg. Jambeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costanzo is nu in balbezit. Costanzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pyskaty heeft problemen om de bal te vangen. Pyskaty probeert naar een medespeler te passen. Iglesias Quintana is nu in balbezit. Iglesias Quintana draait met de bal, schiet en ... Dogo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - Vectra TEAM 0:4

79e minuut.
Vámosi kopt de bal weg. Prochowicz geeft de bal voor. Iglesias Quintana is nu in balbezit. Iglesias Quintana haalt uit met een fantastische trap. Dogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1910 RTS Widzew Łódź 65%, Vectra TEAM 35%.
1910 RTS Widzew Łódź - Vectra TEAM 0:4