Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM DYMONA FC Penesy
StartowA Tactiek Taktyka_DEF
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Čekal is nu in balbezit. Čekal passt de bal zonder na te denken. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin schiet op doel. Günterorth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:1

4e minuut.
Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik passt de bal met de wreef. Trdin is nu in balbezit. Trdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Imrik is nu in balbezit. Imrik passt de bal met de wreef. Kotvald is nu in balbezit. Kotvald schiet op doel. Günterorth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Tasić onderschept slim de pass. Tasić geeft een lange en hoge pass. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin schiet op doel. Günterorth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:2

17e minuut.
Kotvald is nu in balbezit. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotvald is nu in balbezit. Kotvald haalt uit met een fantastische trap. Günterorth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:3

22e minuut.
Tasić passt de bal in één keer door. Imrik is nu in balbezit. Imrik speelt de bal door. Trdin heeft problemen om de bal te vangen. Trdin haalt uit met een fantastische trap. Günterorth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Trdin kopt de bal weg. Görlitz heeft problemen om de bal te vangen. Trdin rent richting de bal. Görlitz is nu in balbezit. Görlitz haalt uit met een fantastische trap. Günterorth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tasić speelt de bal door. Görlitz rent richting de bal. Görlitz speelt de bal door. Trdin is nu in balbezit. Trdin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stach heeft problemen om de bal te vangen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik passt de bal in één keer door. Kotvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:4

44e minuut.
Inworp. Tasić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Görlitz is nu in balbezit. Görlitz geeft een lange en hoge pass. Kotvald springt en kopt de bal. Günterorth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sysio de bal. Günterorth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trdin is nu in balbezit. Trdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 76%, FC Penesy 24%.
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:5

46e minuut.
Mielecki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sysio geeft een hoge lob. Inworp. Tasić met de inworp. Imrik rent richting de bal. Imrik geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trdin rent richting de bal. Trdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:6

57e minuut.
Mielecki trapt de bal weg. Tasić rent richting de bal. Tasić geeft de bal voor. Kotvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotvald schiet op doel. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Klungelig pakt Görlitz de bal. Görlitz geeft de bal voor. Cieślewicz rent richting de bal. Kotvald onderschept slim de pass. Kotvald draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Imrik rent richting de bal. Imrik geeft een lange en hoge pass. Bairro da Caixa is nu in balbezit. Görlitz verovert de bal door een tackle van achteren. Görlitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fernández Hernández geeft een hoge lob. Bubała kopt de bal weg. Nanni controleert de bal met de borst. Trdin rent richting de bal. Trdin haalt uit met een fantastische trap. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Fernández Hernández passt de bal zonder na te denken. Šubskis rent richting de bal. Trdin verovert de bal door een tackle van achteren. Trdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:7

85e minuut.
Tasić passt de bal zonder na te denken. Görlitz heeft problemen om de bal te vangen. Görlitz geeft de bal voor. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fernández Hernández kopt de bal weg. Tasić speelt de bal door. Klungelig pakt Bairro da Caixa de bal. Trdin rent richting de bal. Trdin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotvald is nu in balbezit. Kotvald draait met de bal, schiet en ... Mielecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 76%, FC Penesy 24%.
TEAM DYMONA - FC Penesy 0:8