Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łanowianka jechanka
1 Tactiek 532to442
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Sanita heeft problemen om de bal te vangen. Sanita passt de bal in één keer door. Delić is nu in balbezit. Delić schiet op doel. Isenmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - jechanka 1:0

16e minuut.
Piechniczek passt de bal in één keer door. Staňo is nu in balbezit. Staňo geeft de bal voor. Andić rent richting de bal. Andić haalt uit met een fantastische trap. Kotfin bokst de bal weg.

18e minuut.
Daar is Andić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrian met een sublieme pass. Stopka probeert naar een medespeler te passen. Andić rent richting de bal. Andić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Murdzak geeft een lange en hoge pass. Myśliszewski controleert de bal met de borst. Nestorović rent richting de bal. Nestorović haalt uit met een fantastische trap. Isenmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Sanita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presuntinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villmann met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Presuntinho de bal. Delić is nu in balbezit. Delić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łanowianka 47%, jechanka 53%.
Łanowianka - jechanka 1:0

46e minuut.
Murdzak geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myśliszewski. Myśliszewski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Alexander-Arnold passt de bal zonder na te denken. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai is nu in balbezit. Nestorović verovert de bal door een tackle van achteren. Nestorović schiet op doel. Isenmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delić is nu in balbezit. Delić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - jechanka 2:0

59e minuut.
Nestorović passt de bal zonder na te denken. Zec is nu in balbezit. Staňo probeert naar een medespeler te passen. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović draait met de bal, schiet en ... Isenmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zec geeft een lange en hoge pass. Delić heeft problemen om de bal te vangen. Presuntinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Presuntinho krijgt een gele kaart. Delić raakt geblesseerd tijdens het duel. Nestorović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Isenmann bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - jechanka 3:0

76e minuut.
Sanita met een sublieme pass. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold probeert naar een medespeler te passen. Delić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delić haalt uit met een fantastische trap. Isenmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold rent richting de bal. Klungelig pakt Alexander-Arnold de bal. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - jechanka 4:0

85e minuut.
Śpiewok speelt de bal door. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold passt de bal met de wreef. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łanowianka 35%, jechanka 65%.
Łanowianka - jechanka 4:0