Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jechanka Łanowianka
aaa Tactiek 1
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 57
goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Śpiewok met een sublieme pass. El-Khadri rent richting de bal. El-Khadri probeert naar een medespeler te passen. Nestorović rent richting de bal. Nestorović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski is nu in balbezit. Nestorović verovert de bal door een tackle van achteren. Nestorović schiet op doel. Isenmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Zec probeert naar een medespeler te passen. El-Khadri rent richting de bal. El-Khadri geeft een hoge lob. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 58%, Łanowianka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jechanka - Łanowianka 0:0

58e minuut.
Staňo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sierny de bal. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Andić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - Łanowianka 1:0

68e minuut.
Heinemark geeft een hoge lob. Stange kopt de bal weg. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović haalt uit met een fantastische trap. Isenmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jechanka - Łanowianka 1:1

70e minuut.
El-Khadri verovert de bal door een tackle van achteren. El-Khadri probeert naar een medespeler te passen. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange draait met de bal, schiet en ... Isenmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - Łanowianka 1:2

78e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Staňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Staňo passt de bal met de wreef. Andić rent richting de bal. Andić draait met de bal, schiet en ... Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Klungelig pakt El-Khadri de bal. El-Khadri passt de bal in één keer door. Nestorović rent richting de bal. Nestorović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 50%, Łanowianka 50%.
jechanka - Łanowianka 1:2