Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia AC Patafiany Ciechanow
442 Tactiek Go Fight
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten solid
good Passen very good
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Kodaz passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manilha met een snelle inworp. Cieczko is nu in balbezit. Cieczko geeft de bal voor. Pawlusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pečiulionis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzybowski met een snelle inworp. Różański is nu in balbezit. Różański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Utina bereikt de bal nog maar net als eerste. Utina speelt de bal door. Duszak is nu in balbezit. Duszak draait met de bal, schiet en ... Carlgren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - AC Patafiany Ciechanow 1:0

29e minuut.
Argote bereikt de bal nog maar net als eerste. Argote probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duszak de bal. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Carlgren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - AC Patafiany Ciechanow 2:0

31e minuut.
Manilha probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak geeft een lange en hoge pass. Duszak rent richting de bal. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Carlgren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Jędrzejak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argote met de inworp. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Cieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utina is nu in balbezit. Utina passt de bal zonder na te denken. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 50%, AC Patafiany Ciechanow 50%.
LZS Dzierżążnia - AC Patafiany Ciechanow 2:0

47e minuut.
Argote passt de bal zonder na te denken. Utina speelt de bal door. Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho geeft een lange en hoge pass. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Carvalho speelt de bal door. Argote rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jędrzejak. Argote is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utina komt bij de bal en schiet. Carlgren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Carlgren trapt de bal weg. Cieczko kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerra de bal. Talbot rent richting de bal. Talbot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Carvalho probeert naar een medespeler te passen. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczyński onderschept slim de pass. Utina onderschept slim de pass. Utina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Manilha is nu in balbezit. Manilha passt de bal met de wreef. Talbot rent richting de bal. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - AC Patafiany Ciechanow 2:1

61e minuut.
Pečiulionis rent richting de bal. Pečiulionis met een sublieme pass. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan geeft de bal voor. Duszak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Duszak kopt de bal weg. Bras heeft problemen om de bal te vangen. Marczyński probeert naar een medespeler te passen. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Pečiulionis is nu in balbezit. Grzybowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzybowski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Marczyński geeft de bal voor. Daar is Różański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różański passt de bal met de wreef. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Manilha heeft problemen om de bal te vangen. Manilha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Talbot de bal. Cieczko rent richting de bal. Cieczko geeft de bal voor. Pawlusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 43%, AC Patafiany Ciechanow 57%.
LZS Dzierżążnia - AC Patafiany Ciechanow 2:1