Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Penesy 1910 RTS Widzew Łódź
Taktyka_DEF Tactiek 442
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 33.6
very good Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Fabisiak rent richting de bal. Kotvald onderschept slim de pass. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ... Dogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - 1910 RTS Widzew Łódź 1:0

14e minuut.
Caetano passt de bal met de wreef. Dongguo is nu in balbezit. Dongguo probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kotvald heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabisiak. Kotvald is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Hernández met een snel genomen vrije trap. Trdin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tasić kopt de bal weg. Klungelig pakt Vámosi de bal. Trdin is nu in balbezit. Trdin schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tasić geeft de bal voor. Entkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotvald kopt de bal weg. Daar is Trdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trdin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak geeft een hoge lob. Inworp. Tasić met de inworp. Imrik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Fernández Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imrik geeft een hoge lob. Trdin is nu in balbezit. Trdin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
de Heusch met een sublieme pass. Imrik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kotvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imrik geeft een hoge lob. Trdin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 40%, 1910 RTS Widzew Łódź 60%.
FC Penesy - 1910 RTS Widzew Łódź 1:0

46e minuut.
Žamberský komt het veld opgelopen. Bryson komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Görlitz rent richting de bal. Görlitz passt de bal in één keer door. Trdin is nu in balbezit. Trdin schiet op doel. Dogo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - 1910 RTS Widzew Łódź 2:0

56e minuut.
Kotvald probeert naar een medespeler te passen. Görlitz met een sublieme pass. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vámosi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Görlitz de bal. Vámosi onderschept slim de pass. Trdin verovert de bal door een tackle van achteren. Trdin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - 1910 RTS Widzew Łódź 3:0

64e minuut.
Žamberský passt de bal in één keer door. Inworp. Imrik met een snelle inworp. Klungelig pakt Tasić de bal. Tasić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Héðinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Dongguo met een snelle inworp. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kotvald is nu in balbezit. Kotvald passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Entkowski de bal. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin draait met de bal, schiet en ... Dogo bokst de bal weg.

70e minuut.
Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik geeft de bal voor. Kotvald rent richting de bal. Kotvald draait met de bal, schiet en ... Dogo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - 1910 RTS Widzew Łódź 4:0

75e minuut.
Görlitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasić geeft een hoge lob. Imrik kopt de bal weg. Kotvald is nu in balbezit. Kotvald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Görlitz met een snelle inworp. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabisiak krijgt een gele kaart. Trdin raakt geblesseerd tijdens het duel. Trdin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - 1910 RTS Widzew Łódź 5:0

77e minuut.
Héðinnsson is nu in balbezit. Héðinnsson geeft een hoge lob. Trdin kopt de bal weg. Kotvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotvald schiet op doel. Dogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Imrik geeft een hoge lob. Kotvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotvald haalt uit met een fantastische trap. Dogo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - 1910 RTS Widzew Łódź 6:0

82e minuut.
de Heusch heeft problemen om de bal te vangen. Imrik rent richting de bal. Imrik passt de bal in één keer door. Kotvald rent richting de bal. Kotvald haalt uit met een fantastische trap. Dogo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - 1910 RTS Widzew Łódź 7:0

88e minuut.
Süleymanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Costanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Hernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costanzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chinţoiu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Žamberský probeert naar een medespeler te passen. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fernández Hernández zijn tegenspeler op de grond. Fernández Hernández krijgt een gele kaart. de Heusch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. de Heusch kan niet meer verder spelen. Lascu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 31%, 1910 RTS Widzew Łódź 69%.
FC Penesy - 1910 RTS Widzew Łódź 7:0