Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM DYMONA Vectra TEAM
StartowA Tactiek Ligowa ver. 1
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
33.4 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten excellent
average Passen adequate
weak Verdedigen weak


10e minuut.
Rašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašević geeft de bal voor. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Talpăiute springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Vectra TEAM 0:1

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Talpăiute de bal onder controle te krijgen. Thoustrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias Quintana onderschept slim de pass. Iglesias Quintana draait met de bal, schiet en ... Mielecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Vectra TEAM 0:2

35e minuut.
Skonieczka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pyskaty met een snelle inworp. Prochowicz is nu in balbezit. Prochowicz geeft de bal voor. Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 59%, Vectra TEAM 41%.
TEAM DYMONA - Vectra TEAM 0:2

47e minuut.
Rabadán probeert naar een medespeler te passen. Prochowicz is nu in balbezit. Prochowicz geeft de bal voor. Iglesias Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias Quintana schiet op doel. Mielecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Thoustrup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nanni met een sublieme pass. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty geeft een hoge lob. Iglesias Quintana krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Prochowicz geeft een hoge lob. Rašević probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Wiercioch de bal onder controle te krijgen. Iglesias Quintana rent richting de bal. Iglesias Quintana schiet op doel. Mielecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty passt de bal in één keer door. Skonieczka rent richting de bal. Iglesias Quintana onderschept slim de pass. Iglesias Quintana haalt uit met een fantastische trap. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iglesias Quintana is nu in balbezit. Iglesias Quintana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Nanni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rabadán de bal onder controle te krijgen. Rabadán geeft een hoge lob. Iglesias Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias Quintana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Vectra TEAM 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 69%, Vectra TEAM 31%.
TEAM DYMONA - Vectra TEAM 0:3