Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łanowianka FC Penesy
1 Tactiek Taktyka_DEF
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Zec rent richting de bal. Stange rent richting de bal. Cycoń maakt een afschuwelijke overtreding. Cycoń is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Stange is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Villmann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zec passt de bal met de wreef. Sanita is nu in balbezit. Sanita met een sublieme pass. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rozali rent richting de bal. Rozali probeert naar een medespeler te passen. Trdin is nu in balbezit. Trdin schiet op doel. Kotfin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Fernández Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Hernández speelt de bal door. Rozali is nu in balbezit. Rozali geeft een hoge lob. Trdin springt en kopt de bal. Kotfin bokst de bal weg.

26e minuut.
El-Khadri rent richting de bal. El-Khadri met een sublieme pass. Sanita rent richting de bal. Sanita geeft de bal voor. Stange maakt een snoekduik en kopt de bal. Murat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - FC Penesy 1:0

30e minuut.
Villmann verovert de bal door een tackle van achteren. Zec is nu in balbezit. Rozali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozali krijgt een gele kaart.

39e minuut.
El-Khadri heeft problemen om de bal te vangen. El-Khadri met een sublieme pass. Stange rent richting de bal. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović draait met de bal, schiet en ... Murat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łanowianka 43%, FC Penesy 57%.
Łanowianka - FC Penesy 1:0

62e minuut.
Śpiewok probeert naar een medespeler te passen. El-Khadri bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Khadri passt de bal met de wreef. Zec is nu in balbezit. Zec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sanita bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanita speelt de bal door. Nestorović met een sublieme pass. El-Khadri rent richting de bal. El-Khadri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rozali met een sublieme pass. Görlitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villmann krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Murdzak passt de bal in één keer door. Sanita rent richting de bal. Sanita passt de bal in één keer door. Nestorović heeft problemen om de bal te vangen. Nestorović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić geeft een hoge lob. Trdin kopt de bal weg. Kotvald rent richting de bal. Kotvald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stange schiet op doel. Murat probeert naar een medespeler te passen. Villmann kopt de bal weg. Nestorović heeft problemen om de bal te vangen. Nestorović haalt uit met een fantastische trap. Murat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łanowianka 28%, FC Penesy 72%.
Łanowianka - FC Penesy 1:0