Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia TEAM DYMONA
442 Tactiek StartowA
62% Balbezit 38%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 35
solid Schieten average
adequate Passen average
very good Verdedigen average


3e minuut.
Guerra passt de bal zonder na te denken. Utina is nu in balbezit. Bras is nu in balbezit. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Badana onderschept slim de pass. Badana speelt de bal door. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - TEAM DYMONA 0:1

12e minuut.
Carvalho passt de bal in één keer door. Fanego rent richting de bal. Fanego geeft een hoge lob. Kocanda heeft problemen om de bal te vangen. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kodaz kopt de bal weg. Kocanda is nu in balbezit. Utina rent richting de bal. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Utina verovert de bal door een tackle van achteren. Utina geeft een lange en hoge pass. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bolovan passt de bal in één keer door. Nanni heeft problemen om de bal te vangen. Bras rent richting de bal. Bras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fanego geeft de bal voor. Kocanda kopt de bal weg. Bras is nu in balbezit. Bras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Dzierżążnia - TEAM DYMONA 1:1

37e minuut.
Nanni met de inworp. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een hoge lob. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocanda draait met de bal, schiet en ... Mielecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Carvalho heeft problemen om de bal te vangen. Carvalho met een sublieme pass. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda draait met de bal, schiet en ... Mielecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kocanda verovert de bal door een tackle van achteren. Kocanda passt de bal met de wreef. Fanego heeft problemen om de bal te vangen. Fanego passt de bal zonder na te denken. Kocanda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Utina onderschept slim de pass. Utina passt de bal met de wreef. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bras haalt uit met een fantastische trap. Mielecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 37%, TEAM DYMONA 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Dzierżążnia - TEAM DYMONA 1:1

48e minuut.
Kocanda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ladó komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal met de wreef. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bras haalt uit met een fantastische trap. Mielecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan geeft een hoge lob. Ladó rent richting de bal. Ladó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - TEAM DYMONA 2:1

67e minuut.
Bras is nu in balbezit. Bras geeft de bal voor. Utina kopt de bal weg. Ladó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Wiercioch met een sublieme pass. Ladó is nu in balbezit. Ladó draait met de bal, schiet en ... Halama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Frost de bal. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra passt de bal zonder na te denken. Badana rent richting de bal. Badana geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 43%, TEAM DYMONA 57%.
LZS Dzierżążnia - TEAM DYMONA 2:1