Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vectra TEAM Łanowianka
Ligowa ver. 1 Tactiek 1
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
44.3 gemiddelde waardering 57.2
solide Schieten solide
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Stange rent richting de bal. Rabadán rent richting de bal. Rabadán passt de bal in één keer door. Iglesias Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias Quintana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Villmann probeert naar een medespeler te passen. El-Khadri probeert naar een medespeler te passen. Stange rent richting de bal. Stange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - Łanowianka 0:1

22e minuut.
Villmann passt de bal zonder na te denken. El-Khadri bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Khadri met een sublieme pass. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange draait met de bal, schiet en ... Holgersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bochnia geeft een hoge lob. Murdzak controleert de bal met de borst. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Talpăiute krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zec is nu in balbezit. Zec speelt de bal door. Nestorović rent richting de bal. Nestorović haalt uit met een fantastische trap. Holgersen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - Łanowianka 0:2

39e minuut.
Villmann passt de bal met de wreef. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Luketa rent richting de bal. Nestorović verovert de bal door een tackle van achteren. Nestorović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - Łanowianka 0:3

40e minuut.
El-Khadri met de inworp. Villmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Villmann passt de bal zonder na te denken. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange schiet op doel. De bal raakt de paal. Holgersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vectra TEAM 74%, Łanowianka 26%.
Vectra TEAM - Łanowianka 0:3

60e minuut.
Klungelig pakt El-Khadri de bal. El-Khadri met een sublieme pass. Luketa rent richting de bal. Nestorović verovert de bal door een tackle van achteren. Nestorović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Rabadán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabadán speelt de bal door. Iglesias Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias Quintana schiet op doel. Kotfin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Prochowicz heeft problemen om de bal te vangen. Villmann is nu in balbezit. Villmann passt de bal met de wreef. Stange rent richting de bal. Stange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
El-Khadri passt de bal in één keer door. Nestorović rent richting de bal. Nestorović haalt uit met een fantastische trap. Holgersen speelt de bal door. El-Khadri geeft een lange en hoge pass. Holgersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vectra TEAM 66%, Łanowianka 34%.
Vectra TEAM - Łanowianka 0:3