Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Penesy AC Patafiany Ciechanow
Taktyka_DEF Tactiek Go Fight
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Cycoń passt de bal met de wreef. Daar is Rozali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marczyński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kotvald verovert de bal door een tackle van achteren. Kotvald speelt de bal door. Rozali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotvald rent richting de bal. Kotvald geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trdin is nu in balbezit. Trdin schiet op doel. Carlgren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Grzybowski met een snelle inworp. Marczyński is nu in balbezit. Marczyński passt de bal in één keer door. Manilha is nu in balbezit. Manilha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lecourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Héðinnsson rent richting de bal. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

34e minuut.
Kotvald rent richting de bal. Kurttekin onderschept slim de pass. Kurttekin geeft de bal voor. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. Murat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Trdin de bal. Trdin passt de bal zonder na te denken. Görlitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görlitz schiet op doel. Kotvald springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kurttekin geeft de bal voor. Kaźmierczyk kopt de bal weg. Rozali is nu in balbezit. Rozali haalt uit met een fantastische trap. Kotvald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bá Tiến rent richting de bal. Kotvald onderschept slim de pass. Kotvald passt de bal in één keer door. Rozali heeft problemen om de bal te vangen. Rozali geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaźmierczyk met de inworp. Marczyński rent richting de bal. Marczyński geeft een lange en hoge pass. Manilha rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 48%, AC Patafiany Ciechanow 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Penesy - AC Patafiany Ciechanow 0:0

52e minuut.
Bá Tiến rent richting de bal. Kotvald onderschept slim de pass. Kotvald passt de bal met de wreef. Trdin rent richting de bal. Trdin schiet op doel. Carlgren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Buczyński passt de bal in één keer door. Rozali heeft problemen om de bal te vangen. Rozali passt de bal zonder na te denken. Daar is Trdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trdin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fernández Hernández geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaźmierczyk met een snelle inworp. Talbot is nu in balbezit. Talbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Grzybowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fernández Hernández de bal. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Murat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Grzybowski passt de bal met de wreef. Manilha is nu in balbezit. Manilha passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Grzybowski met de inworp. Marczyński heeft problemen om de bal te vangen. Marczyński passt de bal zonder na te denken. Grzybowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzybowski geeft de bal voor. Murat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bá Tiến onderschept slim de pass. Bá Tiến geeft de bal voor. Fernández Hernández rent richting de bal. Talbot onderschept slim de pass. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cycoń is nu in balbezit. Cycoń probeert naar een medespeler te passen. Kotvald rent richting de bal. Trdin rent richting de bal. Trdin schiet op doel. Carlgren bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 55%, AC Patafiany Ciechanow 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Penesy - AC Patafiany Ciechanow 0:0