Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia 1910 RTS Widzew Łódź
LUDO Tactiek 442
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 32.2
very good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen good


8e minuut.
Pachuła rent richting de bal. Pachuła geeft een lange en hoge pass. Carvalho kopt de bal weg. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda schiet op doel. Dogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Fanego passt de bal met de wreef. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano passt de bal in één keer door. Bras rent richting de bal. Bras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Żegocki geeft een hoge lob. Fanego is nu in balbezit. Fanego passt de bal zonder na te denken. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda draait met de bal, schiet en ... Dogo bokst de bal weg. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 1:0

39e minuut.
Nadador verovert de bal door een tackle van achteren. Nadador passt de bal in één keer door. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 2:0

41e minuut.
Bras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadador geeft een lange en hoge pass. Kocanda controleert de bal met de borst. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Dogo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 38%, 1910 RTS Widzew Łódź 62%.
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 3:0

46e minuut.
Žamberský komt het veld opgelopen. Bryson komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Žamberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan geeft een hoge lob. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocanda schiet op doel. Dogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vámosi de bal. Fanego rent richting de bal. Fanego haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Fanego probeert naar een medespeler te passen. Entkowski is nu in balbezit. Bolovan met een sublieme pass. Daar is Kocanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocanda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bryson rent richting de bal. Bryson geeft de bal voor. Bolovan met een sublieme pass. Carvalho rent richting de bal. Carvalho geeft de bal voor. Dogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nadador is nu in balbezit. Nadador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 4:0

50e minuut.
Costanzo speelt de bal door. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu speelt de bal door. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Fabisiak geeft de bal voor. Inworp. Bras met een snelle inworp. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fanego verovert de bal door een tackle van achteren. Entkowski geeft de bal voor. de Heusch kopt de bal weg. Nadador rent richting de bal. Nadador geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bras rent richting de bal. Bras passt de bal in één keer door. Daar is Vámosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 5:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žamberský met de inworp. de Heusch rent richting de bal. de Heusch geeft een lange en hoge pass. Dongguo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador passt de bal met de wreef. Bras rent richting de bal. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vámosi onderschept slim de pass. Bras onderschept slim de pass. Bras probeert naar een medespeler te passen. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 6:0

67e minuut.
de Heusch geeft een hoge lob. Dongguo controleert de bal met de borst. Kodaz rent richting de bal. Dongguo onderschept slim de pass. Dongguo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Entkowski kopt de bal weg. Bolovan speelt de bal door. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Dogo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 7:0

72e minuut.
de Heusch geeft een lange en hoge pass. Fanego rent richting de bal. Fanego speelt de bal door. Kocanda rent richting de bal. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Dogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kocanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Dogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Fanego rent richting de bal. Fanego passt de bal in één keer door. Daar is Kocanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Dogo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 8:0

81e minuut.
Daar is Entkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadador rent richting de bal. Nadador met een sublieme pass. Kocanda rent richting de bal. Kocanda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bryson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fanego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadador rent richting de bal. Nadador geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Carvalho met een sublieme pass. Klungelig pakt Kocanda de bal. Nadador is nu in balbezit. Nadador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 9:0

85e minuut.
Žamberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Žamberský geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bras met een snelle inworp. Nadador geeft een hoge lob. Dogo bokst de bal weg. Kocanda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 10:0

90e minuut.
Nadador passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vámosi de bal. Kocanda rent richting de bal. Kocanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 35%, 1910 RTS Widzew Łódź 65%.
LZS Dzierżążnia - 1910 RTS Widzew Łódź 11:0