Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM DYMONA jechanka
StartowA Tactiek aaa
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.5 gemiddelde waardering 42.2
average Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen average


4e minuut.
Piechniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piechniczek probeert naar een medespeler te passen. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka draait met de bal, schiet en ... Mielecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - jechanka 0:1

6e minuut.
Bártfai probeert naar een medespeler te passen. Skonieczka controleert de bal met de borst. Andić rent richting de bal. Stopka rent richting de bal. Stopka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Stopka rent richting de bal. Wiercioch is nu in balbezit. Stopka onderschept slim de pass. Stopka haalt uit met een fantastische trap. Mielecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - jechanka 0:2

20e minuut.
Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka passt de bal in één keer door. Halama rent richting de bal. Andić onderschept slim de pass. Andić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Thoustrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badana rent richting de bal. Badana passt de bal met de wreef. Rikić rent richting de bal. Rikić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - jechanka 1:2

34e minuut.
Henderix met een snelle inworp. Badana bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piechniczek geeft de bal voor. Stopka krijgt zijn hoofd ertegen. Mielecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Skonieczka is nu in balbezit. Andić verovert de bal door een tackle van achteren. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - jechanka 1:3

38e minuut.
Caţaveica rent richting de bal. Caţaveica geeft een lange en hoge pass. Wiercioch probeert de bal aan de voet te houden. Stopka rent richting de bal. Stopka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - jechanka 1:4

39e minuut.
Andić is nu in balbezit. Piechniczek is nu in balbezit. Piechniczek met een sublieme pass. Andić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Presuntinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Staňo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 61%, jechanka 39%.
TEAM DYMONA - jechanka 1:4

50e minuut.
Skonieczka onderschept slim de pass. Henderix rent richting de bal. Henderix met een sublieme pass. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka schiet op doel. Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Piechniczek is nu in balbezit. Piechniczek geeft een hoge lob. Stopka is nu in balbezit. Stopka draait met de bal, schiet en ... Mielecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - jechanka 1:5

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Halama de bal onder controle te krijgen. Thoustrup bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henderix. Henderix krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halama. Henderix raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andić rent richting de bal. Andić draait met de bal, schiet en ... Mielecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - jechanka 1:6

88e minuut.
Staňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Staňo geeft een hoge lob. Daar is Wiercioch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stopka is nu in balbezit. Stopka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - jechanka 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 55%, jechanka 45%.
TEAM DYMONA - jechanka 1:7