Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vectra TEAM jechanka
Ligowa ver. 1 Tactiek 532to442
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Villalba kopt de bal weg. Staňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Staňo speelt de bal door. Andić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vangov onderschept slim de pass. Vangov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bochnia de bal. Stopka is nu in balbezit. Stopka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wrzecionkowski is nu in balbezit. Piechniczek onderschept slim de pass. Piechniczek probeert naar een medespeler te passen. Andić rent richting de bal. Andić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - jechanka 0:1

29e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Holgersen probeert naar een medespeler te passen. Staňo kopt de bal weg. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix haalt uit met een fantastische trap. Holgersen bokst de bal weg.

34e minuut.
Villalba kopt de bal weg. Iglesias Quintana probeert de bal aan de voet te houden. Yusifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias Quintana onderschept slim de pass. Iglesias Quintana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vectra TEAM - jechanka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vectra TEAM 62%, jechanka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vectra TEAM - jechanka 1:1

52e minuut.
Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty passt de bal met de wreef. Prochowicz met een sublieme pass. Iglesias Quintana rent richting de bal. Iglesias Quintana haalt uit met een fantastische trap. Isenmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presuntinho komt het veld opgelopen. Ömeroğlu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty geeft de bal voor. Daar is Vangov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute draait met de bal, schiet en ... Isenmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Vangov geeft de bal voor. Inworp. Rabadán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prochowicz rent richting de bal. Prochowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wrzecionkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Staňo met de inworp. Piechniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechniczek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Stopka rent richting de bal. Henderix probeert naar een medespeler te passen. Staňo speelt de bal door. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vectra TEAM - jechanka 1:2

77e minuut.
Staňo probeert naar een medespeler te passen. Henderix heeft problemen om de bal te vangen. Henderix passt de bal in één keer door. Stopka rent richting de bal. Stopka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Villalba kopt de bal weg. Rabadán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vangov de bal. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vectra TEAM 46%, jechanka 54%.
Vectra TEAM - jechanka 1:2