Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Penesy LZS Dzierżążnia
Taktyka_DEF Tactiek LUDO
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 50
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Tasić geeft een lange en hoge pass. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kodaz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kodaz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Tasić geeft de bal voor. Marga is nu in balbezit. Guerra onderschept slim de pass. Guerra speelt de bal door. Tasić geeft een hoge lob. Pawlusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Imrik passt de bal in één keer door. Marga rent richting de bal. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga onderschept slim de pass. Marga geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Trdin is nu in balbezit. Trdin schiet op doel. Pawlusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Fanego probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nadador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Hernández is nu in balbezit. Nadador verovert de bal door een tackle van achteren. Nadador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Carvalho met een sublieme pass. Fanego rent richting de bal. Fernández Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanego onderschept slim de pass. Fanego passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Buczyński de bal onder controle te krijgen. Héðinnsson is nu in balbezit. Kocanda verovert de bal door een tackle van achteren. Kocanda haalt uit met een fantastische trap. Murat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 50%, LZS Dzierżążnia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Penesy - LZS Dzierżążnia 0:0

49e minuut.
Nadador is nu in balbezit. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Bras is nu in balbezit. Bras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Héðinnsson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Imrik kopt de bal weg. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - LZS Dzierżążnia 1:0

53e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić verovert de bal door een tackle van achteren. Tasić geeft de bal voor. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Daar is Trdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trdin met een sublieme pass. Daar is Imrik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marga is nu in balbezit. Marga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Pawlusiak trapt de bal weg. Fanego kopt de bal weg. Nadador rent richting de bal. Nadador schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga is nu in balbezit. Imrik is nu in balbezit. Marga is nu in balbezit. Marga schiet op doel. Pawlusiak bokst de bal weg.

77e minuut.
Bras passt de bal met de wreef. Tasić met een sublieme pass. Imrik speelt de bal door. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żegocki is nu in balbezit. Trdin verovert de bal door een tackle van achteren. Trdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - LZS Dzierżążnia 2:0

79e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan met een sublieme pass. Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bras de bal. Bras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Carvalho passt de bal met de wreef. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan speelt de bal door. Bras rent richting de bal. Bras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Görlitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić geeft een lange en hoge pass. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Héðinnsson is nu in balbezit. Héðinnsson geeft de bal voor. Imrik kopt de bal weg. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 56%, LZS Dzierżążnia 44%.
FC Penesy - LZS Dzierżążnia 2:0