Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia FC Penesy
442 Tactiek Taktyka_DEF
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten good
adequate Passen adequate
outstanding Verdedigen solid


4e minuut.
Rozali kopt de bal weg. Klungelig pakt Cycoń de bal. Utina speelt de bal door. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Murat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pečiulionis is nu in balbezit. Görlitz onderschept slim de pass. Görlitz geeft een hoge lob. Kotvald maakt een snoekduik en kopt de bal. Pawlusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - FC Penesy 0:1

15e minuut.
Nadador met een sublieme pass. Utina is nu in balbezit. Utina probeert naar een medespeler te passen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Dzierżążnia - FC Penesy 1:1

24e minuut.
Guerra onderschept slim de pass. Guerra met een sublieme pass. Görlitz speelt de bal door. Klungelig pakt Trdin de bal. Trdin schiet op doel. Pawlusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Buczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Buczyński met een sublieme pass. Tasić probeert naar een medespeler te passen. Kotvald rent richting de bal. Kotvald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Lecourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buczyński is nu in balbezit. Buczyński speelt de bal door. Trdin rent richting de bal. Trdin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nadador is nu in balbezit. Nadador passt de bal in één keer door. Kocanda is nu in balbezit. Kocanda schiet op doel. Lecourt probeert de bal aan de voet te houden. Murat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 41%, FC Penesy 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Dzierżążnia - FC Penesy 1:1

52e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Klungelig pakt Utina de bal. Utina passt de bal zonder na te denken. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft de bal voor. Paal! Murat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kocanda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - FC Penesy 2:1

58e minuut.
Carvalho kopt de bal weg. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Bras is nu in balbezit. Bras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pobuta komt het veld opgelopen. Marga komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bolovan geeft de bal voor. Utina met een sublieme pass. Kocanda rent richting de bal. Kocanda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan passt de bal met de wreef. Fernández Hernández is nu in balbezit. Bras onderschept slim de pass. Bras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 44%, FC Penesy 56%.
LZS Dzierżążnia - FC Penesy 2:1