Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1910 RTS Widzew Łódź AC Patafiany Ciechanow
442 Tactiek Go Fight
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 49.2
weak Schieten solid
poor Passen very good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Marczyński heeft problemen om de bal te vangen. Vámosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot draait met de bal, schiet en ... Dogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - AC Patafiany Ciechanow 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieczko met de inworp. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fabisiak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dogo met een harde bal richting middenveld. Manilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Manilha speelt de bal door. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - AC Patafiany Ciechanow 0:2

29e minuut.
Fabisiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cieczko met een snelle inworp. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Dogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vámosi rent richting de bal. Marczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Marczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - AC Patafiany Ciechanow 0:3

34e minuut.
Leier geeft een lange en hoge pass. Vámosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámosi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marczyński de bal. Marczyński schiet op doel. Dogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Manilha kopt de bal weg. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot passt de bal in één keer door. Manilha rent richting de bal. Manilha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1910 RTS Widzew Łódź 73%, AC Patafiany Ciechanow 27%.
1910 RTS Widzew Łódź - AC Patafiany Ciechanow 0:3

46e minuut.
Bryson komt het veld opgelopen. Kaźmierczyk komt het veld opgelopen. Žamberský komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Marczyński heeft problemen om de bal te vangen. Vámosi is nu in balbezit. Marczyński onderschept slim de pass. Marczyński schiet op doel. Dogo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - AC Patafiany Ciechanow 0:4

57e minuut.
Grzybowski speelt de bal door. Manilha speelt de bal door. Marczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczyński draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Talbot de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kurttekin geeft een hoge lob. Grzybowski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Marczyński de bal onder controle te krijgen. Marczyński draait met de bal, schiet en ... Talbot krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

70e minuut.
Bryson geeft een hoge lob. Inworp. Grzybowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manilha geeft de bal voor. Talbot maakt een snoekduik en kopt de bal. Dogo bokst de bal weg. Marczyński is nu in balbezit. Marczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - AC Patafiany Ciechanow 0:5

73e minuut.
Doeltrap. Dogo met een harde bal richting middenveld. Manilha kopt de bal weg. Marczyński rent richting de bal. Marczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bryson passt de bal met de wreef. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano passt de bal in één keer door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Marczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczyński passt de bal in één keer door. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - AC Patafiany Ciechanow 0:6

87e minuut.
Grzybowski met een sublieme pass. Marczyński rent richting de bal. Klungelig pakt Marczyński de bal. Marczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1910 RTS Widzew Łódź - AC Patafiany Ciechanow 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1910 RTS Widzew Łódź 73%, AC Patafiany Ciechanow 27%.
1910 RTS Widzew Łódź - AC Patafiany Ciechanow 0:7