Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM DYMONA Łanowianka
StartowA Tactiek 1
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.6 gemiddelde waardering 56.7
average Schieten excellent
average Passen excellent
weak Verdedigen excellent


2e minuut.
Villmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Villmann probeert naar een medespeler te passen. Nestorović rent richting de bal. Nestorović schiet op doel. Mielecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:1

6e minuut.
Alexander-Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold passt de bal met de wreef. Delić is nu in balbezit. Delić geeft een hoge lob. Katar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sanita is nu in balbezit. Daar is Sanita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanita geeft de bal voor. Nestorović rent richting de bal. Nestorović haalt uit met een fantastische trap. Mielecki bokst de bal weg.

9e minuut.
Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap. Badana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skonieczka kopt de bal weg. Delić geeft een hoge lob. Katar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sanita rent richting de bal. Sanita passt de bal met de wreef. Katar rent richting de bal. Katar schiet op doel. Halama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villmann probeert naar een medespeler te passen. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović haalt uit met een fantastische trap. Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:3

26e minuut.
Delić passt de bal met de wreef. Alexander-Arnold rent richting de bal. Delić is nu in balbezit. Delić geeft een hoge lob. Katar krijgt zijn hoofd ertegen. Mielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Villmann met een sublieme pass. Sanita is nu in balbezit. Sanita speelt de bal door. Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar haalt uit met een fantastische trap. Mielecki bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 77%, Łanowianka 23%.
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:4

53e minuut.
Śpiewok kopt de bal weg. Badana rent richting de bal. Nanni geeft een lange en hoge pass. Katar is nu in balbezit. Katar schiet op doel. Mielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Alexander-Arnold probeert naar een medespeler te passen. Sanita bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sanita de bal. Sanita geeft een hoge lob. Katar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Katar is nu in balbezit. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold passt de bal in één keer door. Nestorović rent richting de bal. Nestorović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:5

60e minuut.
Katar geeft een lange en hoge pass. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović passt de bal in één keer door. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:6

62e minuut.
Sanita is nu in balbezit. Sanita geeft een hoge lob. Nestorović rent richting de bal. Nestorović schiet op doel. Skonieczka probeert de bal aan de voet te houden. Mielecki bokst de bal weg.

71e minuut.
Delić probeert naar een medespeler te passen. Nestorović rent richting de bal. Baroncelli rent richting de bal. Nestorović onderschept slim de pass. Nestorović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Delić passt de bal zonder na te denken. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold passt de bal met de wreef. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Katar is nu in balbezit. Katar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:7

88e minuut.
Baroncelli is nu in balbezit. Delić verovert de bal door een tackle van achteren. Delić speelt de bal door. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ngọc Huy kopt de bal weg. Sanita bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanita geeft een lange en hoge pass. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović draait met de bal, schiet en ... Mielecki bokst de bal weg.

90e minuut.
Śpiewok rent richting de bal. Nanni rent richting de bal. Alexander-Arnold geeft een lange en hoge pass. Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar schiet op doel. Mielecki bokst de bal weg. Katar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nestorović rent richting de bal. Nestorović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM DYMONA 70%, Łanowianka 30%.
TEAM DYMONA - Łanowianka 0:8