Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łanowianka TEAM DYMONA
1 Tactiek StartowA
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 33.7
solid Schieten average
excellent Passen average
excellent Verdedigen weak


2e minuut.
Villmann geeft de bal voor. Wiercioch kopt de bal weg. Zec controleert de bal met de borst. Nanni onderschept slim de pass. Nanni geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Villmann rent richting de bal. Villmann geeft de bal voor. Nestorović rent richting de bal. Nestorović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - TEAM DYMONA 1:0

5e minuut.
Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec geeft een hoge lob. Stange is nu in balbezit. Stange draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stange kopt de bal weg. Rikić rent richting de bal. Villmann geeft een hoge lob. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - TEAM DYMONA 2:0

19e minuut.
Sanita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villmann speelt de bal door. Sanita is nu in balbezit. Sanita geeft een hoge lob. Stange maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sanita heeft problemen om de bal te vangen. Rašević geeft een lange en hoge pass. Murdzak geeft een hoge lob. Stange is nu in balbezit. Stange schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sanita passt de bal in één keer door. Daar is Nestorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović onderschept slim de pass. Nestorović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Badana speelt de bal door. Daar is Murdzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdzak speelt de bal door. Zec is nu in balbezit. Zec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Śpiewok heeft problemen om de bal te vangen. Śpiewok geeft een hoge lob. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - TEAM DYMONA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łanowianka 34%, TEAM DYMONA 66%.
Łanowianka - TEAM DYMONA 3:0

58e minuut.
Villmann met een sublieme pass. Sanita bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanita met een sublieme pass. Stange rent richting de bal. Stange haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Adrian geeft een hoge lob. Nestorović rent richting de bal. Nanni begaat een overtreding. Nanni krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Villmann is nu in balbezit. Čekal begaat een overtreding. Villmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wiercioch de bal. Nestorović rent richting de bal. Nestorović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łanowianka - TEAM DYMONA 4:0

88e minuut.
Sanita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Rikić passt de bal in één keer door. Śpiewok geeft de bal voor. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović schiet op doel. Mielecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łanowianka 31%, TEAM DYMONA 69%.
Łanowianka - TEAM DYMONA 4:0