Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia Vectra TEAM
LUDO Tactiek Ligowa ver. 1
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.7 gemiddelde waardering 44.7
very good Schieten very good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Carvalho met een sublieme pass. Fanego bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanego passt de bal met de wreef. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Prochowicz met een sublieme pass. Rabadán geeft een lange en hoge pass. Żegocki rent richting de bal. Iglesias Quintana onderschept slim de pass. Iglesias Quintana schiet op doel. Pawlusiak bokst de bal weg.

12e minuut.
Iglesias Quintana rent richting de bal. Iglesias Quintana passt de bal zonder na te denken. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - Vectra TEAM 0:1

13e minuut.
Prochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochowicz probeert naar een medespeler te passen. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty geeft de bal voor. Talpăiute maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - Vectra TEAM 0:2

27e minuut.
Bras kopt de bal weg. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador onderschept slim de pass. Nadador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Prochowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prochowicz probeert naar een medespeler te passen. Rabadán is nu in balbezit. Rabadán geeft de bal voor. Talpăiute springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 44%, Vectra TEAM 56%.
LZS Dzierżążnia - Vectra TEAM 0:2

47e minuut.
Jambeli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fanego met een snelle inworp. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador schiet op doel. Holgersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fanego zal de hoekschop nemen. Bras krijgt zijn hoofd ertegen. Holgersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - Vectra TEAM 1:2

48e minuut.
Utina met de inworp. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador schiet op doel. Holgersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Pyskaty geeft de bal voor. Guerra kan de bal niet met de borst controleren. Iglesias Quintana is nu in balbezit. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rabadán geeft een hoge lob. Żegocki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iglesias Quintana. Iglesias Quintana krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Prochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prochowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Prochowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talpăiute controleert de bal met de borst. Wat een zware overtreding van Bolovan ... Strafschop! Bolovan krijgt een gele kaart. Talpăiute is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iglesias Quintana neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pawlusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - Vectra TEAM 1:3

64e minuut.
Bochnia is nu in balbezit. Utina onderschept slim de pass. Utina speelt de bal door. Bras rent richting de bal. Bras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fanego passt de bal in één keer door. Utina rent richting de bal. Pyskaty begaat een overtreding. Pyskaty krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Marović bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute verovert de bal door een tackle van achteren. Carvalho begaat een overtreding. Talpăiute raakt geblesseerd tijdens het duel. Prochowicz met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - Vectra TEAM 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 42%, Vectra TEAM 58%.
LZS Dzierżążnia - Vectra TEAM 1:4