Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jechanka FC Penesy
532to442 Tactiek Taktyka_DEF
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Imrik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Görlitz komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Rozali probeert de bal aan de voet te houden. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozali begaat een overtreding. Rozali krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fernández Hernández onderschept slim de pass. Fernández Hernández geeft een hoge lob. Daar is Bártfai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotvald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kotvald passt de bal met de wreef. Görlitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görlitz passt de bal met de wreef. Fernández Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hernández geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotvald is nu in balbezit. Kotvald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - FC Penesy 0:1

37e minuut.
Fernández Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Staňo verovert de bal door een tackle van achteren. Staňo geeft de bal voor. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fernández Hernández geeft de bal voor. Klungelig pakt Rozali de bal. Rozali passt de bal in één keer door. Daar is Kotvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotvald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Piechniczek probeert naar een medespeler te passen. Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal zonder na te denken. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 47%, FC Penesy 53%.
jechanka - FC Penesy 0:1

46e minuut.
Staňo geeft een hoge lob. Lecourt kopt de bal weg. Buczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ömeroğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Staňo rent richting de bal. Fernández Hernández rent richting de bal. Staňo onderschept slim de pass. Staňo geeft een hoge lob. Ömeroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sierny geeft een lange en hoge pass. Daar is Piechniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staňo rent richting de bal. Staňo geeft de bal voor. Ömeroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Murat bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Staňo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staňo geeft de bal voor. Buczyński is nu in balbezit. Stopka onderschept slim de pass. Stopka haalt uit met een fantastische trap. Murat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Buitenspel voor Stopka. Goede buitenspelval van de verdediging. Andić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Andić stond buitenspel. Marga komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sierny geeft een lange en hoge pass. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ömeroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ömeroğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Murat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jechanka - FC Penesy 1:1

73e minuut.
Vangov onderschept slim de pass. Staňo probeert naar een medespeler te passen. Buczyński geeft een hoge lob. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Pobuta komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sierny met een sublieme pass. Ömeroğlu rent richting de bal. Süleymanlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Süleymanlı krijgt een gele kaart. Ömeroğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ömeroğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Piechniczek probeert de bal aan de voet te houden. Sierny geeft een hoge lob. Héðinnsson geeft de bal voor. Pobuta rent richting de bal. Pobuta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 37%, FC Penesy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jechanka - FC Penesy 1:1