Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wiskers FC Wily Zabrze
333 Tactiek milo
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Rodríguez Reguero heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Reguero speelt de bal door. Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko geeft de bal voor. Mitroiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Haim geeft een hoge lob. Parise speelt de bal door. Orlow probeert naar een medespeler te passen. Zilgas rent richting de bal. Zilgas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Sungurlu controleert de bal met de borst. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlow schiet op doel. Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Parmaxidis passt de bal met de wreef. Orlow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Acuña de bal. Acuña geeft een lange en hoge pass. Zilgas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - FC Wily Zabrze 0:1

23e minuut.
Orlow onderschept slim de pass. Orlow passt de bal zonder na te denken. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Orlow heeft problemen om de bal te vangen. Orlow met een sublieme pass. Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski geeft een hoge lob. Zilgas krijgt zijn hoofd ertegen. Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski geeft de bal voor. Zanazanyan springt en kopt de bal. Mitintzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

30e minuut.
Zanazanyan rent richting de bal. Sungurlu is nu in balbezit. Sungurlu geeft een lange en hoge pass. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Parise de bal. Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko passt de bal in één keer door. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco schiet op doel. Pufleanu bokst de bal weg.

41e minuut.
Çamdalı verovert de bal door een tackle van achteren. Çamdalı passt de bal zonder na te denken. Acuña geeft een hoge lob. Zilgas rent richting de bal. Zilgas schiet op doel. Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 62%, FC Wily Zabrze 38%.
wiskers - FC Wily Zabrze 0:1

47e minuut.
Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski passt de bal in één keer door. Orlow speelt de bal door. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haim bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Parise verovert de bal door een tackle van achteren. Parise geeft de bal voor. Snížek kopt de bal weg. Çamdalı probeert de bal met de borst te controleren. Çamdalı schiet op doel. Paal! Pufleanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Parise heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wiskers - FC Wily Zabrze 1:1

68e minuut.
Orlow geeft een hoge lob. Zilgas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Haim ... Strafschop! Haim is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zilgas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zanazanyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - FC Wily Zabrze 1:2

72e minuut.
Pingiewko passt de bal in één keer door. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tuna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wiskers - FC Wily Zabrze 2:2

74e minuut.
Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Snížek is nu in balbezit. Snížek geeft een lange en hoge pass. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas draait met de bal, schiet en ... Mitintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - FC Wily Zabrze 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 44%, FC Wily Zabrze 56%.
wiskers - FC Wily Zabrze 2:3