Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wily Zabrze wiskers
milo Tactiek 333
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 54.6
solide Schieten solide
goed Passen solide
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Barbarski is nu in balbezit. Orlow rent richting de bal. Orlow passt de bal zonder na te denken. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Sekwa kan de bal niet met de borst controleren. Orlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Zanazanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazanyan schiet op doel. Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Sekwa passt de bal met de wreef. Snížek rent richting de bal. Snížek geeft de bal voor. Šverdík springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - wiskers 0:1

22e minuut.
Haim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acuña rent richting de bal. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rodríguez Reguero passt de bal in één keer door. Snížek is nu in balbezit. Snížek speelt de bal door. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Orlow kan de bal niet met de borst controleren. Orlow passt de bal in één keer door. Acuña heeft problemen om de bal te vangen. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Orlow passt de bal met de wreef. Acuña rent richting de bal. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Zilgas rent richting de bal. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 56%, wiskers 44%.
FC Wily Zabrze - wiskers 0:1

51e minuut.
Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Reguero probeert naar een medespeler te passen. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pufleanu speelt de bal door. Orlow kopt de bal weg. Zilgas is nu in balbezit. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Snížek geeft de bal voor. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko passt de bal in één keer door. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco schiet op doel. Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Snížek rent richting de bal. Snížek probeert naar een medespeler te passen. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco schiet op doel. Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 64%, wiskers 36%.
FC Wily Zabrze - wiskers 0:1