Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Orzel Zabkowice FC Foxbit
supernova Tactiek cosik
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 32.8
goed Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen goed


20e minuut.
Szajdel is nu in balbezit. Kerem onderschept slim de pass. Kerem geeft de bal voor. Chyu-Hyung rent richting de bal. Chyu-Hyung schiet op doel. Paal! Seremet probeert de bal aan de voet te houden. Gómez Colomer is nu in balbezit. Gómez Colomer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Seremet geeft een lange en hoge pass. Knotowski kopt de bal weg. Daar is Teni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szajdel geeft de bal voor. Matyja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kerem onderschept slim de pass. Matyja onderschept slim de pass. Matyja geeft de bal voor. Knotowski is nu in balbezit. Knotowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Knotowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szajdel geeft de bal voor. Balman probeert de bal aan de voet te houden. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ... Wężyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 29%, FC Foxbit 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Orzel Zabkowice - FC Foxbit 0:0

51e minuut.
Matyja rent richting de bal. Matyja geeft een hoge lob. Teni is nu in balbezit. Daszkowski onderschept slim de pass. Daszkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - FC Foxbit 1:0

59e minuut.
Demere kopt de bal weg. Daar is Żeromski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyu-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Orzel Zabkowice - FC Foxbit 1:1

66e minuut.
Seremet speelt de bal door. Kerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz onderschept slim de pass. Dobosiewicz schiet op doel. Wężyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - FC Foxbit 2:1

78e minuut.
Demere kopt de bal weg. Chyu-Hyung rent richting de bal. Chyu-Hyung haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gonzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzer haalt uit met een fantastische trap. Oszczep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Orzel Zabkowice - FC Foxbit 2:2

80e minuut.
Dobosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Colomer rent richting de bal. Gómez Colomer geeft een hoge lob. Chyu-Hyung is nu in balbezit. Chyu-Hyung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Seremet rent richting de bal. Seremet passt de bal met de wreef. Matyja met een sublieme pass. Szajdel rent richting de bal. Szajdel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 27%, FC Foxbit 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Orzel Zabkowice - FC Foxbit 2:2