Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revers RUCH HKS
Moja Tactiek 1972
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Ficek passt de bal in één keer door. Gazda heeft problemen om de bal te vangen. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Jablanović rent richting de bal. Jablanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Biały geeft de bal voor. Yurukov met een sublieme pass. Jablanović heeft problemen om de bal te vangen. Jablanović draait met de bal, schiet en ... Świąder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - RUCH HKS 0:1

14e minuut.
Duró geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczurowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawelec rent richting de bal. Pawelec geeft een lange en hoge pass. Kitłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rojas Paul is nu in balbezit. Bârzanu met een sublieme pass. Vellidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellidis geeft de bal voor. Świąder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Szczurowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski passt de bal zonder na te denken. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Chyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penkov verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelec verovert de bal door een tackle van achteren. Ożywczy is nu in balbezit. Ożywczy draait met de bal, schiet en ... Kitłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revers 45%, RUCH HKS 55%.
Revers - RUCH HKS 0:1

55e minuut.
Vellidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Bârzanu de bal. Pawelec met een sublieme pass. Ożywczy kan de bal niet met de borst controleren. Ożywczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Revers - RUCH HKS 1:1

56e minuut.
Yurukov is nu in balbezit. Yurukov geeft een lange en hoge pass. Biały probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jablanović rent richting de bal. Jablanović draait met de bal, schiet en ... Świąder bokst de bal weg.

57e minuut.
Doeltrap. Świąder trapt de bal weg van het doel. Bârzanu kopt de bal weg. Jablanović is nu in balbezit. Jablanović schiet op doel. Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Jablanović is nu in balbezit. Jablanović passt de bal met de wreef. Daar is Szurpicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Pilikowski de bal onder controle te krijgen. Jablanović rent richting de bal. Jablanović passt de bal zonder na te denken. Yurukov rent richting de bal. Yurukov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yurukov geeft een lange en hoge pass. Świąder met een sublieme pass. Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jablanović de bal. Jablanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - RUCH HKS 1:2

72e minuut.
Trường Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vinh passt de bal met de wreef. Vellidis speelt de bal door. Jablanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vellidis met een snelle inworp. Trường Vinh probeert naar een medespeler te passen. Jablanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Świąder met een sublieme pass. Ficek probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vellidis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jablanović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revers 57%, RUCH HKS 43%.
Revers - RUCH HKS 1:2