Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUCH HKS Revers
1972 Tactiek Moja
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 34.5
good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Gazda passt de bal zonder na te denken. Gruszka is nu in balbezit. Gruszka probeert naar een medespeler te passen. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gruszka rent richting de bal. Chyliński rent richting de bal. Chyliński passt de bal zonder na te denken. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Bârzanu passt de bal zonder na te denken. Vellidis rent richting de bal. Vellidis geeft een lange en hoge pass. Jablanović rent richting de bal. Jablanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu passt de bal zonder na te denken. Vellidis geeft de bal voor. Jablanović rent richting de bal. Jablanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Drabczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón speelt de bal door. Jablanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablanović draait met de bal, schiet en ... Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - Revers 1:0

34e minuut.
Drabczyk met een sublieme pass. Vellidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gazda. Gazda krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Trường Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Vinh speelt de bal door. Vellidis rent richting de bal. Vellidis geeft een lange en hoge pass. Jablanović krijgt zijn hoofd ertegen. Świąder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH HKS 44%, Revers 56%.
RUCH HKS - Revers 1:0

47e minuut.
Duró rent richting de bal. Duró geeft een lange en hoge pass. Ficek probeert de bal aan de voet te houden. Trường Vinh is nu in balbezit. Trường Vinh haalt uit met een fantastische trap. Świąder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - Revers 2:0

50e minuut.
Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu passt de bal in één keer door. Jablanović is nu in balbezit. Jablanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - Revers 3:0

59e minuut.
Caterincă is nu in balbezit. Caterincă met een sublieme pass. Biały rent richting de bal. Jablanović verovert de bal door een tackle van achteren. Jablanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârzanu passt de bal zonder na te denken. Caterincă geeft de bal voor. Jablanović rent richting de bal. Jablanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - Revers 4:0

69e minuut.
Chacón rent richting de bal. Drabczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Drabczyk geeft de bal voor. Penkov rent richting de bal. Penkov geeft een hoge lob. Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jablanović is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Jablanović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - Revers 5:0

82e minuut.
Gazda speelt de bal door. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró begaat een overtreding. Duró krijgt een gele kaart. Ożywczy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pawelec komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH HKS 37%, Revers 63%.
RUCH HKS - Revers 5:0