Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyTeam FC Wily Zabrze
xxx4 Tactiek milo
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 56.5
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Parmaxidis kopt de bal weg. Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szreder de bal onder controle te krijgen. Zanazanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Lianyun bokst de bal weg.

11e minuut.
Csatlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilevski geeft de bal voor. Zilgas rent richting de bal. Zilgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - FC Wily Zabrze 0:1

13e minuut.
Orlow probeert naar een medespeler te passen. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan met een sublieme pass. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Parmaxidis speelt de bal door. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak passt de bal zonder na te denken. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Vasilevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlow probeert naar een medespeler te passen. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Parmaxidis verovert de bal door een tackle van achteren. Parmaxidis passt de bal in één keer door. Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Zanazanyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Orlow passt de bal zonder na te denken. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak passt de bal zonder na te denken. Zilgas rent richting de bal. Zilgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Polak is nu in balbezit. Polak geeft een hoge lob. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas verovert de bal door een tackle van achteren. Zilgas draait met de bal, schiet en ... Lianyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - FC Wily Zabrze 0:2

35e minuut.
Orlow is nu in balbezit. Orlow passt de bal in één keer door. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - FC Wily Zabrze 0:3

40e minuut.
Parise is nu in balbezit. Parise geeft een hoge lob. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan schiet op doel. Lianyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - FC Wily Zabrze 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 64%, FC Wily Zabrze 36%.
CurlyTeam - FC Wily Zabrze 0:4

48e minuut.
Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quang Thắng de bal onder controle te krijgen. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Orlow is nu in balbezit. Orlow geeft een hoge lob. Yehoumé heeft problemen om de bal te vangen. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Parise bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAnespie verovert de bal door een tackle van achteren. MacAnespie probeert naar een medespeler te passen. Hermans is nu in balbezit. Hermans geeft een lange en hoge pass. Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kielec geeft een hoge lob. Polak met een sublieme pass. Vasilevski speelt de bal door. Zanazanyan heeft problemen om de bal te vangen. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Orlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlow geeft een lange en hoge pass. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - FC Wily Zabrze 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Orlow de bal. Beterraba verovert de bal door een tackle van achteren. Beterraba speelt de bal door. Hermans rent richting de bal. Hermans geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Ruisch komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Orlow geeft de bal voor. Zanazanyan rent richting de bal. Vasilevski speelt de bal door. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Lianyun met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasilevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlow geeft een hoge lob. Lianyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 63%, FC Wily Zabrze 37%.
CurlyTeam - FC Wily Zabrze 0:5