Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrowianka Dabrowice wiskers
Krolewscy Tactiek 333
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Alvarado speelt de bal door. Fruner rent richting de bal. Fruner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mitintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski speelt de bal door. Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner haalt uit met een fantastische trap. Sekielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Biegun met een snelle inworp. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski geeft een lange en hoge pass. Fruner rent richting de bal. Fruner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gołembiewski speelt de bal door. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski passt de bal zonder na te denken. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona draait met de bal, schiet en ... Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - wiskers 1:0

28e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner is nu in balbezit. Sekielski verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Mitintzis bokst de bal weg.

29e minuut.
Gołembiewski met een sublieme pass. Ragaman rent richting de bal. Ragaman met een sublieme pass. Mastrona rent richting de bal. Mastrona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Biegun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çamdalı verovert de bal door een tackle van achteren. Çamdalı passt de bal zonder na te denken. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Alvarado passt de bal in één keer door. Mastrona rent richting de bal. Mastrona passt de bal in één keer door. Fruner rent richting de bal. Fruner haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ragaman rent richting de bal. Ragaman geeft een hoge lob. Fruner is nu in balbezit. Fruner haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 45%, wiskers 55%.
Dabrowianka Dabrowice - wiskers 1:0

58e minuut.
Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ziarkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fruner wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - wiskers 2:0

59e minuut.
Biegun rent richting de bal. Mitroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mitroiu speelt de bal door. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - wiskers 2:1

62e minuut.
Rodríguez Reguero met een sublieme pass. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. Mitintzis bokst de bal weg.

64e minuut.
Sungurlu speelt de bal door. Alvarado speelt de bal door. Mastrona geeft de bal voor. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı haalt uit met een fantastische trap. Dziwny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ziarkowski is nu in balbezit. Ziarkowski probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski met een sublieme pass. Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Halkalı komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sekwa rent richting de bal. Mastrona onderschept slim de pass. Mastrona met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mitintzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Snížek rent richting de bal. Snížek geeft een lange en hoge pass. Ubriaco kopt de bal weg. Daar is Mitroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... Dziwny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dabrowianka Dabrowice - wiskers 2:2

81e minuut.
Semrau geeft een lange en hoge pass. Daar is Ubriaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniotto kopt de bal weg. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Haim is nu in balbezit. Haim geeft een hoge lob. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko geeft een hoge lob. Ubriaco maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziwny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Biegun onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Snížek neemt de hoekschop. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 56%, wiskers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabrowianka Dabrowice - wiskers 2:2