Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wiskers Dabrowianka Dabrowice
333 Tactiek Krolewscy
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 52.6
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Gołembiewski met een sublieme pass. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona probeert naar een medespeler te passen. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ragaman passt de bal met de wreef. Fruner heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çamdalı. Çamdalı krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona passt de bal zonder na te denken. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Antoniotto met een sublieme pass. Fruner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sekwa. Fruner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gołembiewski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rodríguez Reguero geeft de bal voor. Szibalski rent richting de bal. Szibalski geeft een hoge lob. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Dziwny bokst de bal weg.

28e minuut.
Sekwa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Çamdalı de bal. Biegun maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Biegun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Biegun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Çamdalı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çamdalı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ubriaco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Dabrowianka Dabrowice 1:0

32e minuut.
Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Virgolino rent richting de bal. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Dziwny bokst de bal weg. Gołembiewski rent richting de bal. Ubriaco onderschept slim de pass. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Dabrowianka Dabrowice 2:0

34e minuut.
Rodríguez Reguero verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Reguero geeft een lange en hoge pass. Virgolino heeft problemen om de bal te vangen. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is de la Hera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virgolino rent richting de bal. Virgolino haalt uit met een fantastische trap. Dziwny bokst de bal weg.

36e minuut.
Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniotto passt de bal in één keer door. Fruner is nu in balbezit. Fruner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Dabrowianka Dabrowice 2:1

39e minuut.
Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero passt de bal met de wreef. Snížek is nu in balbezit. Snížek geeft een hoge lob. Ubriaco maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziwny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Sungurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sungurlu passt de bal met de wreef. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek geeft de bal voor. Ubriaco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Snížek geeft een lange en hoge pass. Szibalski rent richting de bal. Ubriaco verovert de bal door een tackle van achteren. Ubriaco probeert de bal met de borst te controleren. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 50%, Dabrowianka Dabrowice 50%.
wiskers - Dabrowianka Dabrowice 2:1

51e minuut.
de la Hera geeft een lange en hoge pass. Fruner kopt de bal weg. Klungelig pakt Çamdalı de bal. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco schiet op doel. Dziwny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pingiewko zal de hoekschop nemen. Çamdalı krijgt zijn hoofd ertegen. Dziwny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Snížek is nu in balbezit. Snížek passt de bal in één keer door. Virgolino rent richting de bal. Virgolino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Dziwny met een harde bal richting middenveld. Ziarkowski kopt de bal weg. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Mastrona met een sublieme pass. Sekielski geeft de bal voor. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgolino passt de bal met de wreef. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
de la Hera met een sublieme pass. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski passt de bal met de wreef. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek met een sublieme pass. Dziwny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Gołembiewski met een sublieme pass. Mastrona probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ziarkowski de bal. Alvarado is nu in balbezit. Gołembiewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Virgolino rent richting de bal. Virgolino met een sublieme pass. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Dziwny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Dabrowianka Dabrowice 3:1

85e minuut.
Pingiewko speelt de bal door. Çamdalı probeert naar een medespeler te passen. Virgolino speelt de bal door. Snížek heeft problemen om de bal te vangen. Snížek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sekwa geeft de bal voor. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko speelt de bal door. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Snížek met een sublieme pass. Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Ubriaco heeft problemen om de bal te vangen. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 41%, Dabrowianka Dabrowice 59%.
wiskers - Dabrowianka Dabrowice 3:1