Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revers Ks Orzel Zabkowice
Moja Tactiek supernova
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 40
average Schieten good
average Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Szajdel probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Drabczyk zijn tegenspeler op de grond. Drabczyk krijgt een gele kaart. Dobosiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seremet komt bij de bal en schiet. Daszkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:1

17e minuut.
Pawelec speelt de bal door. Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazda passt de bal in één keer door. Chyliński rent richting de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Seremet speelt de bal door. Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel passt de bal in één keer door. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Seremet rent richting de bal. Pawelec begaat een overtreding. Pawelec krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Knotowski met een sublieme pass. Szajdel rent richting de bal. Szajdel passt de bal met de wreef. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Drabczyk heeft problemen om de bal te vangen. Dobosiewicz is nu in balbezit. Drabczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Matyja met een sublieme pass. Dobosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dobosiewicz passt de bal met de wreef. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski draait met de bal, schiet en ... Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:2

41e minuut.
Seremet geeft een lange en hoge pass. Dobosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Biały legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobosiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szajdel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Świąder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:3

45e minuut.
Szajdel geeft een lange en hoge pass. Dobosiewicz met een sublieme pass. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski haalt uit met een fantastische trap. Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revers 65%, Ks Orzel Zabkowice 35%.
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:4

47e minuut.
Ożywczy rent richting de bal. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żmijewski geeft een hoge lob. Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski draait met de bal, schiet en ... Świąder bokst de bal weg. Dobosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dobosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:5

50e minuut.
Matyja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szajdel controleert de bal met de borst. Szajdel passt de bal zonder na te denken. Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:6

59e minuut.
Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski passt de bal in één keer door. Matyja is nu in balbezit. Matyja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz schiet op doel. Ficek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knotowski zal de hoekschop nemen. Daszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Świąder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:7

78e minuut.
Knotowski is nu in balbezit. Knotowski met een sublieme pass. Daszkowski probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:8

79e minuut.
Ficek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szurpicki komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pilikowski passt de bal zonder na te denken. Daszkowski rent richting de bal. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revers 62%, Ks Orzel Zabkowice 38%.
Revers - Ks Orzel Zabkowice 0:8