Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Orzel Zabkowice Revers
supernova Tactiek Moja
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 30.5
solide Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Biały bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały geeft de bal voor. Inworp. Matyja met een snelle inworp. Szajdel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Dobosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szajdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szajdel passt de bal met de wreef. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Świąder trapt de bal weg. Knotowski heeft problemen om de bal te vangen. Knotowski speelt de bal door. Szajdel is nu in balbezit. Szajdel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Seremet is nu in balbezit. Seremet passt de bal met de wreef. Szajdel met een sublieme pass. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - Revers 1:0

16e minuut.
Matyja kopt de bal weg. Dobosiewicz is nu in balbezit. Drabczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobosiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Daszkowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Świąder bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Żmijewski met een sublieme pass. Knotowski speelt de bal door. Daar is Daszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szajdel is nu in balbezit. Szajdel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szajdel is nu in balbezit. Daar is Daszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seremet probeert naar een medespeler te passen. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - Revers 2:0

39e minuut.
Seremet onderschept slim de pass. Seremet speelt de bal door. Dobosiewicz is nu in balbezit. Szajdel is nu in balbezit. Szajdel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 33%, Revers 67%.
Ks Orzel Zabkowice - Revers 2:0

52e minuut.
Dobosiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Daszkowski de bal. Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Szajdel is nu in balbezit. Dobosiewicz met een sublieme pass. Daar is Daszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szajdel rent richting de bal. Szajdel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szajdel passt de bal zonder na te denken. Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja met een sublieme pass. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Matyja kopt de bal weg. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz met een sublieme pass. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski haalt uit met een fantastische trap. Świąder bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - Revers 3:0

78e minuut.
Inworp. Knotowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szajdel heeft problemen om de bal te vangen. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szajdel is nu in balbezit. Szajdel passt de bal zonder na te denken. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gazda is nu in balbezit. Seremet verovert de bal door een tackle van achteren. Seremet probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - Revers 4:0

90e minuut.
Szajdel passt de bal met de wreef. Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja passt de bal zonder na te denken. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 35%, Revers 65%.
Ks Orzel Zabkowice - Revers 4:0