Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyTeam wiskers
xxx4 Tactiek 333
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Kojić bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAnespie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAnespie passt de bal met de wreef. González Miguel is nu in balbezit. González Miguel haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Lianyun met een sublieme pass. Snížek controleert de bal met de borst. Kojić begaat een overtreding. Kojić krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Szegfü met een sublieme pass. Pingiewko heeft problemen om de bal te vangen. Pingiewko geeft een lange en hoge pass. Quang Thắng kan de bal niet met de borst controleren. Ubriaco rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Snížek rent richting de bal. Snížek probeert naar een medespeler te passen. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. Lianyun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Snížek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ubriaco de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beterraba. Beterraba krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko geeft de bal voor. Kojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco onderschept slim de pass. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ubriaco is nu in balbezit. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı passt de bal met de wreef. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Talarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 46%, wiskers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CurlyTeam - wiskers 0:0

49e minuut.
Snížek rent richting de bal. Snížek geeft de bal voor. Ubriaco kan de bal niet met de borst controleren. Ubriaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - wiskers 0:1

53e minuut.
Quang Thắng speelt de bal door. Beterraba met een sublieme pass. González Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miguel geeft een hoge lob. Cuellar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CurlyTeam - wiskers 1:1

59e minuut.
Rodríguez Reguero geeft de bal voor. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek passt de bal met de wreef. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - wiskers 1:2

63e minuut.
Vicián probeert naar een medespeler te passen. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans met een sublieme pass. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lianyun trapt de bal weg. Kojić rent richting de bal. Kojić passt de bal zonder na te denken. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cuellar passt de bal met de wreef. Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko passt de bal met de wreef. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Yehoumé geeft een hoge lob. Inworp. Snížek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çamdalı rent richting de bal. Çamdalı schiet op doel. Lianyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - wiskers 1:3

83e minuut.
Kojić is nu in balbezit. Kojić passt de bal met de wreef. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans geeft een hoge lob. Cuellar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pingiewko geeft een hoge lob. Snížek is nu in balbezit. Snížek geeft de bal voor. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - wiskers 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 57%, wiskers 43%.
CurlyTeam - wiskers 1:4